Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
redrick
Balea 2in1 zuhanyzás közbeni testápoló tej bőrradírozó hatással, shea vajjal és makadámia olajjal.
A Balea zuhanyzás közbeni testápoló ásványi részecskéket tartalmaz, melyek gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. A gazdag textúra puha és ápolt bőrérzetet kölcsönöz közvetlenül zuhanyzás után. Mindennapos használatra alkalmas gyengéd formulájának köszönhetően.
2018.06.14. 17:18
Én akciósan 250 forintért vettem. Testápolónak sosem használtam csak radírként. Nekem erre bevált, jól radíroz, nem szárítja ki a bőröm, mint más hasonló termékek. Lemosni is könnyű volt nekem és az illatával sem volt bajom, sőt zuhanyzás közben és után sem éreztem. Egyetlen negatívuma, hogy viszonylag gyorsan fogyott. Emiatt teljes áron nem venném meg.
Utoljára szerkesztve: 2018.04.22. 08:00 - 2018.04.14. 08:09
Ez a testápoló nem olyan praktikus mint gondoltam, hol is kezdjem. Némi figyelmetlenség következtében a testnyílásokba beleülhetnek az apró szemcsék, elég kellemetlen napközben kivakarózni, maga a krém nagyon ragaszkodó, fürdőszivaccsal kell teljesen ledörzsölni, tehát ha az ember nem folyat el háromszor annyi vizet, mint amennyit sima fürdésre szán, valamennyi termék másnapra ott marad. Amennyiben ez bekövetkezik, viszket az érintett bőrterület, bepállik, lesz szaga, kényelmetlen, ápolatlan érzés. A műillata erős, orrba mászó, jó sokáig érződik egyébként is. Persze hidratál és hámlaszt, miközben tele leszek apró, vörös kiütésekkel, összegezve; víz- és időpocsékolás, büdösödés, irritáció. Számomra teljes pénzkidobás volt.