Samponok

Balea 2in1 Kräftigung Sampon és Balzsam

3.5
Hozzáadva 2020.08.28.by

siss

Szilikonmentes, 2 az 1-ben sampon és balzsam erőtlen és tartás nélküli hajra, méz illattal. Megtisztítja, ápolja és erősíti a hajat egy lépésben, így az ragyogó és jó tartású lesz. A B3 és B5 provitamint tartalmazó gyengéd receptúra ápolja és bársonyossá varázsolja a hajat. Vegán termék.

2018.11.21. 07:18

Nem tudom, hogy ennyi pénzért miért vártam megváltást. Sajnos mióta használom tiszta korpa vagyok és a hajamat semmilyen hatalom nem tudja kifésülni, pedig használok hozzá balzsamot is. Ráadásul elég gyorsan zsírosodik is. Sajnálom, hogy nem vált be.

2018.06.17. 11:41

Nagyon bevált a Balea kék flakonos, korpásodás elleni samponja, az összetevőlista alapján ezzel mertem egy próbát tenni, mondván, ha nem jön be, az a 350 forintnyi bukta annyira nem nagy érvágás. Szerencsére nekem nincs vele problémám. Második samponként használom, hogy valami wash-off balzsamot is kapjon a hajam, puha, selymes lesz tőle, bár általában (nem mindig, új sampon bevetésénél kíváncsi vagyok, önmagában mit tud) használok utána fújós balzsamot és hajvégápoló olajat is. Természetes szőrű ecsetek tisztítására is használom, szépen kiszedi a festéket és nem lesznek szétállóak a szőreik. Az illata elég tömény, de mosás után nem érződik.Sajnos nekem az edzések miatt 2-3 naponta kell hajat mosni - úgy másfél éve zsírosodik ilyen hamar, korábban öt napot simán kibírt -, az előtt is így volt, hogy ezt a terméket elkezdtem használni, szóval ebben a tekintetben nemigen mérvadó a véleményem. Az én hajamon jól működik, ezért megadom az öt csillagot, hálás vagyok a Baleának, amiért legalább samponra nem kell súlyos összegeket költenem.:)

2018.05.27. 10:21

Jó a hajamnak és a pénztárcámnak is! Több sampont használok egyszerre, többféle balzsammal de ő is teljesen jó a hajamnak.

2018.04.27. 06:14

Illata nagyon jó, tényleg 2in1 tisztít és ápol, sajna túl hamar zsírosodik tőle, már másnap látszik(legalábbis az én szőrszálhasogató szemeimnek) hogy ez nem bírja majd 4 napig.

2018.04.03. 15:12

Ha lehetne minusz pontot adnek. 🤔Remenykedtem hogy jo lesz mert illata es ar ertek aranya plusz a pozitiv velemenyek miatt megvettem. Mar hetek ota hasznalom csodat nem tett a hajammal ugyan olyan rendszereseggel mosom mint altalaban es utobbi idoben nagyon durvan hulik a hajam tole (ha lehetne csatolnek kepet). Eloszor masra gyanakodtam biztos mas okozza, de miota valtottam sampont hajhulasom abba maradt. Es meg csak most neztem meg osszetevoket sajnos!! Vagy hat olyanvan ami nem ajanlott a hajra sem fejborre hasznalni. Idaig elegedett voltam a markaval, de ez csalodas volt szamomra. Nem erte meg nekem.

2018.01.18. 22:24

Egy másik illat amibe beleszerettem.😍 Csak levettem a polcról. És nagyon bejött. Biztosan ennél fogok maradni egy darabig mert annyira kellemes illatú. Hatását nézve tipikus balea sampon. Nem zsírosít, nem szárít, szépen tisztít. Egyszóval jó!