Ezt a terméket már nem gyártják!

Balea

Ár:   299 Ft   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: tamara428, Módosítva: 2020. július 2.

Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   DM
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Bőrtípus:   Száraz, Normál

A különösen ápoló alapanyagok és a természetből számazó értékes összetevők kombinációja kellemes kikapcsolódássá változtatják a mindennapi bőrápolási rutint. A szövetmaszk a mézkivonatnak köszönhetően intenzíven hidratál, csökkenti a száraz foltokat és megvédi a bőrt a kiszáradástól. Formulája nyugtatja és regenerálja az arcbőrt. Használata után a bőr simábbnak tűnik és érezhetően selymesebb lesz.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Zskly

2020. június 9.

Nagyon jó! Kedvencem.
A kiszáradt bőrt teljesen rendbehozza, az illata nagyon jó, jól illeszkedik az arcra, a folyadékot sem sajnálták belőle!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. június 9.

Nagyon jó! Kedvencem.

julia28

2020. május 26.

Egyik legjobb drogériás fátyolmaszk! 20 perc után érezhetően hidratáltabb, selymesebb volt a bőröm. Kellemes illata van, szuperül hűsít! Megéri!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 26.

Imadoktesztelni

2020. május 17.

A balea maszkok nagyon jók ár - érték arányban, de rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem a mézes maszkokat, hajpakolást se, de magát a mézet viszont igen. Legalább egy jó 15 percet nyújtott nekem ezért már meg érte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. május 17.

ninszi

2020. március 22.

Nagyon szeretem ezt a maszkot! Az ára ideális, és szépen felfrissíti az enyhén száraz arcbőrömet. Eddigi kedvenc fátyolmaszk, amit kipróbáltam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. március 22.

HRenata

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. március 22.

Nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, elég sokfélét próbáltam, és ez az egyik legjobb. A maszk anyaga puha, vékony, jól illeszthető, a lötyi az a géles ragacsos fajta amit én preferálok a fátyolmaszkoknál, a mennyisége bőséges. 20 perc után a maszkot levéve még bőven van a arcon szérum, ami szép lassan beszívódik, és reggelre puha feltöltött bőrt eredményez.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. március 22.

kissagi19

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. március 18.

Nagyon sok balzsam van a maszkban☺️! Finom mézes, kellemes illatú. 20 perc után még gyakorlatilag testápoló helyett végigpakoltam-kentem magam vele. Az arcom reggelre nyugodt volt, kellemes tapintatú. Megérte, újraveszem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. március 18.

Kankalin89

Bőrtípus:  -
2020. március 7.

Hát ez valami isteni!!!! Már félve veszek ilyen maszkokat de ebben nem csalódtam. Nagyon sok cucc van benne nagyon jól hidratál és az illata is szupi .betárazós 😃😃😃

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 7.

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2020. március 4.

Wow, ezt a maszkot tényleg ötösével kell venni. Kenterbe lealázta a koreai maszkjaim töredékáron. Gazdag, géles, fullosan feltölt, 2x simán lehet használni. 3at vettem kezdésnek, csak ki ne vonják....

Boldogan tartom a fenti véleményem mióta megjelent, megszűnt minden vágyakozásom a többi fátyolmaszk irányába és kihagytam egy fontos dolgot: zseniálisan nyugtat.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 4.

Zsuzsi216

2020. március 2.

Na, ez tényleg valóban meglepő.
A maszk egy nyálkásabb szérummal van átitatva. Maga az anyag puha és könnyen és szépen felhelyezhető, jól illeszkedik.
Nagyon jó volt használni. Szépen hidratált.
Ennyi pénzért ajándék. Ajánlom mindenkinek!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. március 2.

Na, ez tényleg valóban meglepő.
Nagyon jó volt használni. Szépen hidratált.
Ennyi pénzért ajándék. Ajánlom mindenkinek!

ponnytail

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. március 2.

Olcsó és teszi a dolgát!
Én nagyon meglepődtem, hogy ennyi pénzért tényleg beválik.
Hűsít, hidratál, puha bőrt eredményez.
Nekem nagyon bejött.
Megér egy próbát :).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. március 2.

Olcsó és teszi a dolgát!
Én nagyon meglepődtem, hogy ennyi pénzért tényleg beválik.
Hűsít, hidratál, puha bőrt eredményez.
Nekem nagyon bejött.
Megér egy próbát :).

Antioxidánsok: Hydroxyacetophenone
Gyulladáscsökkentők: Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate
Hidratálók: Glycerin, Propanediol, Hydroxyethyl Urea, Honey, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Niacinamide, Butylene Glycol
Vitaminok: Panthenol, Niacinamide

Glycerin h 0 0

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

Vízmegkötő anyag. A kutatási eredmények szerint a glicerinhez hasonlítható vízmegkötő képessége van,  ráadásul előnyösebb érzetet is nyújt (a tiszta glicerin egy kellemetlen zsíros érzetű, nyúlós anyag).

Habképző felületaktív anyag. Kiváló emulgeátor. Sokszor alkalmazzák samponokban, mert használata után hajunk puhább, és könnyebben fésülhető lesz. Ez a  kókuszvaj és a szőlőcukor reakciójával keletkező vegyület egy cukortenzid: olyan emulgeátor, amely a vizes fázisokban cukorrészével, az olajos cseppecskékben pedig zsírsavfarkincójával oldódik. Az ilyen anyagok kíméletesek a bőrhöz és a hajhoz, emiatt babáknak gyártott termékekben is alkalmazhatók. Részletesebb információ a truthinagingen.

Méhpempő, mely a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás, szúrós illatú anyag, mely elsősorban a méhanya tápláléka, de élete első három napján minden méhlárva ezt a táplálékot kapja. A méhpempő több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. Összetétele: víz 70%, protid 15%, glucid 12%, lipid 3%.

Sok féle jótékony hatást tulajdonítanak a méhpempőnek, de a bőrre gyakorolt hatásával kapcsolatos állítások (pl. képes megakadályozni a ráncok kialakulását és gyógyítani az aknés bőrt) Paula Begoun szerint még nincsenek tudományos kutatások által alátámasztva, bár némi feszesítő, vízmegkötő tulajdonsággal valószínűleg bír. Az összetevő az arra érzékenyeknél helyileg alkalmazva kontakt dermatitiszt és az irritációt okozhat, viszont ritkán alkalmazzák akozmetikumokban olyan koncentrációban, hogy az gondot okozzon.

Az összetevő kifejezetten instabil, levegőre, hőre és fényre könnyen lebomlik, ezért a méhpempőt tartalmazó kozmetikumokat érdemes hűtőben tárolni és kerülni a tégenyes, áttetsző csomagolást.

Méz.  A méz kiváló szénhidrátforrás, mely gazdag ásványi anyagokban, tartalmaz vitaminokat,  szerves savakat, illóolajokat és fontos enzimeket. Találhatók még benne aminosavak, fehérjék és egyéb bioaktív anyagok. 81%-ban főleg monoszacharid cukrot tartalmaz. 22 féle makro-, és mikroelem található benne. Elsősorban C-, és B-vitamin, folsav és nikotinsav a leglényegesebb vitamintartalma. Magas az enzimtartalma is, és ez okozza a jelentős antibiotikus sajátosságát. A kozmetikumokban mint hidratáló összetevő használt.

A propolisz egy ragacsos, gyantás anyag, amit a méhek a kaptár védelmére gyűjtenek a  baktériumok ellen. A propolisznak  a bőrön is baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van.

Avokádóolaj. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag természetes olaj, mely könnyen a bőrbe szívódik, kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz, érett bőr számára. Ekcémás és atópiás bőr számára is kiváló összetevő, mely hatásos a szárazság és viszketés enyhítésében. Antioxidáns tulajdonsága is van.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.

Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Szójabab magjának a kivonata. Bőrkondícionáló, bőrpuhító (emollient) anyag.

Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.

Természetes eredetű cukorféle. A kozmetikumokban használva újrahidratáló, vízmegkötő és antioxidáns hatást tulajdonítanak neki. Az összetevő helyileg alkalmazva lehetővé teszi, hogy a bőr megtartsa azt a nedvességet, amelyet egyébként elvesztene a kiszáradása révén, vagyis potenciálisan növelné az öregedés látható jeleit. (forrás)

Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

Gélszerű összetevő, mely a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint sűrűség- és emulzióstabilizáló anyagként használatos segédanyag, ami bőrkondícionáló hatással is bír. Paula Begoun nem kiváló, de megfelelő összetevőnek tartja.

Az édesgyökér (licorice) kivonata. Kiváló bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevő. Az atópiás dermatitisz (az ekcéma egy fajtája) és a hiperpigmentáció kezelésében is hatékony. További információ a truthinagingen.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.