Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
A hajkúra keratint és magnólia-kivonatot tartalmazó formulája extra adag ápolást és fényt biztosít az igénybevett hosszú hajnak. Különösen hatékony formulája csökkenti a hajtöredezést és helyreállítja a roncsolt hajszálakat. A könnyed kifésülhetőségért és selymesen csillogó hajért.
2023.05.09. 06:02
Kellemes illatú hajpakolás, könnyen eloszlatható, szépen táplálja a hajat és nem nehezíti el.
2023.04.24. 13:37
Azért választottam,mert nem volt az amit korábban használtam Baleás hajmaszk.Nem az ápoló hatása a lényege ennek a pakolásnak,ez a csomagoláson is olvasható,és nagyon fontos tisztában lenni vele,mielőtt elvárásokat támasztunk a termék felé. Hanem a simító,fényesítű,könnyen fésülhetővé tévő hatás,ami a hosszú hajjal élőknek nem ismeretlen fogalom,hogy milyen fontos (természetesen az ápolás mellett) bármilyen típusú is a haj, és ezt maximálisan tudja.Az illata nagyon finom,az állaga nem túl sűrű,öblítés után csúszik tőle a hajam,már nedvesen könnyen fésülhető,és az illata is 1-2 napig a hajamban marad és érezhető,ami nekem tetszik.Én minden második alkalommal használom egyszer ezt ,aztán egy erősen tápláló hajmaszkot,így nem szokik hozzá egyikhez sem a hajam,és szép egészséges marad.
2022.11.20. 18:07
Nagyon jó kis pakolás, a samponjával együtt használom. A hajam fényes és könnyen fésülhető lesz tőle. Imádom❤️
2022.08.27. 04:59
Sajnos nekem ennel a termeknel Segna velemenyehez kell csatlakoznom. A szine rozsaszin, az allaga nekem geles kisse folyos. En surubbet vartam volna hiszen hajpakolas. 3 perc utan lemostam, es nem ajultam el tole. A balzsamjaval egyutt hasznalva alkotnak igazan jo parost. Az en hajam is kisse szarazabb, de ezt betudom a szilikonmentessegnek. Az osszetevoi szepek.
2022.05.05. 21:05
Eddigi legjobb hajpakolás amit használtam. Teljesíti a mit ígér. Nem nehezíti el a hajat, fényes, táplált, selymes lesz tőle a hajam.
2022.02.01. 10:09
Ár-érték arányban tökéletes, semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Mixelve használom a Loreal Dream Long balzsammal együtt. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Hosszú, vastag szálú, száraz, festett a hajam. Plusz pont, hogy nem zsírosodik jobban a hajam tőle.