Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
gattonero
A hialuronsav a kötőszövet fontos alkotórésze. Megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt. A szalicilsav csökkenti a bőregyenletlenségeit és pórusfinomító hatású.
Használat: Vigye fel reggelente és esténként a megtisztított T-vonalra (homlok, orr és áll), majd szükség szerint használja a megszokott arckrémet. Ideális smink alapozására is.
Szalicilsavat tartalmaz.
Szemkörnyékre ne kerüljön.
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
2016.11.07. 16:33
Csak a T vonalra használom és nem kenek fölé semmilyen más krémet, könnyen eloszlatható, gyorsan beszívódó krém, nem fénylik tőle a homlokom. A pórusösszehúzó hatását nem tapasztaltam, de én inkább a matt hatása miatt szeretem.
2015.03.15. 13:27
Valóban könnyen eloszlatható, de olyan zsíros réteget hagy a bőrömön, mintha kacsazsírral kentem volna be.Kapott még egy esélyt, hátha "rossz volt a Hold állása", de nem a Holddal volt a baj.Repült a kukába!
2013.10.29. 10:00
Nagyon kellemes kis fluid, egy fél pumpányi adag elég az egész T-vonalra. Az első két használat után nagyon meg vagyok vele elégedve: könnyen eloszlatható, hamar beszívódik, nem hagy zsíros vagy ragacsos érzést a bőrön. Féltem kicsit a szalicilsavtól, de egyáltalán nem irritál, nem szárítja a bőrt és nem is húzódik tőle. A felkenés után 5-10 perccel már láthatóan kisebbek a pórusaim, és isteni puha a bőröm. Egy csúnya pattim volt, azt egy éjszaka alatt összehúzta, a pirosságon is javított. Az első pár órában mattít is, azután azért átfénylik. Remélem tartós használat mellett is jól teljesít. Nagyon szépek az összetevők is.