Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

• Szkvalánnal és panthenollal hidratál
  • E-vitaminnal ápol
  • Parfümmentes

2024.12.16. 20:40

Iszonyatos. A sminket nem távolítja el, alig oldja, viszont lemoshatatlan.. Mintha zsírt kennék a fejemre. Ennél rosszabb vásárlásom még nem volt.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.02. 15:20 - 2024.11.19. 13:21

Borzasztó sminklemosónak. Nem csinál semmit. Sminket nem szedi le, pedig sokszor alapozót se használok, csak bronzosító, pirosító, szem alá korrektor, na, azt még pamacs bevetésével is alig hozza le, csak, ha agyon dörzsölöm. Ettől meg tönkremegy ott az a vékony bőr.😔 Azért 3☆, mert nagyon érzékeny a bőröm, mégsem irritál, nem csíp, semmi. A gyógyszertári mosdókenőcsre emlékeztet, testre el lehet használni.

2024.11.18. 15:12

Nagyon akartam szeretni, annak ellenére, amiket itt írtak róla, de sajnos nem sikerült megszeretnem. Úgy el lehet használni, hogy utána 2. lépésként egy géles, habzó lemosót használok. Sajnos itt igaz a mondás: olcsó húsnak híg a leve.

2024.08.05. 11:44

Az ára miatt vettem meg, mert gondoltam, zuhanyzás közben reggelre jó lesz...nem lett. Célzott vízsugárral sem tudtam leszedni, még egy óra múlva is éreztem, hogy az arcomon van. Nagyon sűrű. És bár az van rajta, hogy illatmentes, mégis büdös.

2024.07.16. 10:14

Nos, sajnálom, hogy megvásároltam, de gondoltam az arctisztítás 2. fázisában ez is jó lesz, csak szedje le az arctisztító olajat. Az olajat leszedi ugyan, de magát a krémet alig bírom lemosni az arcomról. Sokáig, arctisztító kendővel, már-már dörzsölgetve lejön és hagy maga után egy nagyon kellemetlen "nem tiszta az arcom, valami van még rajta" érzetet.Emiatt 3. lépésként jön egy micellás vattakorong, amin még mindig van szennyeződés.Nagyon vastag, sűrű kenőcs szerűség, hirtelen a Sudoku krém állaga jutott eszembe róla.Nem is tudom, miért kínlódom még vele...persze csak minden 5-6. alkalommal használom, csak fogyjon már végre, egyszerűen sajnálom kidobni, mivel - bár nagyon olcsó -, de utálok pazarolni.Egy pont mellette: nem csípi a szemem, nem irritálja a bőröm, de összességében abszolút pénzkidobás.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.18. 15:12 - 2024.07.02. 19:37

Zsíros, de vízhiányos kombinált bőröm van. Dupla tisztítás első lépésének vettem meg ezt a terméket. Száraz bőrre felvíve elkezdte beszívni a bőröm, inkább víz hozzáadásával működik. Ha vizet adok hozzá akkor viszont inkább tejes állagú lesz, mint olajos. Nekem így dupla tisztítás első lépéseként nem jött be, második lépésként szerintem nem tisztít eléggé. Esetleg száraz bőrűeknek jó lehet.