Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Balea Beauty Expert Tages Creme 3% Peptid Solution + 1% Ectoin

4.5
Hozzáadva 2022.10.24.by

Eszti115

"A parfümmentes nappali arckrém csökkenti a vonalakat és ráncokat, illetve javítja a bőr rugalmasságát. 1% szkvalánnal és 2% panthenollal intenzíven hidratálja a bőrt, illetve friss és ragyogó kinézetet biztosít neki. Óvja bőrét a stresszhatásoktól és támogatja a bőr saját megújulási folyamatát – a kiegyensúlyozott érzetű bőrért."

Utoljára szerkesztve: 2025.04.02. 12:27 - 2025.02.18. 12:09

Ennyi pénzért szerintem nagyon jó kis krém, tetszik az állaga, könnyen kenhető, jól hidratál. Peptidek miatt választottam és mert nagyon kedvelem a DM-es márkákat. Az külön jó pont, hogy parfümmentes, az erős illatú krémektől mindig könnyezik a szemem, ez abszolút nem irritál.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 09:15 - 2025.02.18. 10:57

Az itteni véleményekre hallgatva vettem meg és milyen jól tettem. Olyan finom, könnyed babaérzés felkenni és csodálatosan illatmentes. Mintha azonnal egyenletesebb lenne a bőröm tőle, de ezt lehet, hogy csak beképzelem. Lassan elfogy az első tubus, fogok még belőle venni. Elsősorban utazókrémnek használom, mert igen sokoldalú, otthon inkább a szérumaimmal és az olajaimmal vacakolok.

2025.02.10. 17:03

Elsőre könnyednek tűnő krém, valójában viszont nem kellemes érzés elkenni, úgy érzem, hogy nyúzom közben az arcom. Ha netán nem a csupasz arcomra, hanem bármilyen szérum után kenem úgy, hogy nem várok 5-10 percet a szérumozás után, akkor kis túlzással olyan, mintha a legelső Elyn's lab fényvédőt próbálnám eldolgozni. Egy hidratáló szerintem ne viselkedjen így. Az illatmentesség és az ár-érték arány miatt 3 csillag.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.02. 12:27 - 2025.01.06. 10:08

Már nem is számolom, hanyadik tubust vásároltam belőle a napokban... A sokadikat. :) Esti arcápolási rutinom utolsó lépése, bőséges adagot viszek belőle, de így sem nehezíti el az arcbőröm. Könnyen beszívódik, nem hagy viaszos, maszkos réteget az arcbőrön. Jól hidratál, nem zsírosít, nem irritál. Az ára pedig verhetetlen.

2024.12.02. 22:46

Ár-érték arányban szupi kis krém lenne, de nekem ez kevésnek bizonyult. Hidratált, de nagy változást nem tapasztaltam sajnos.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.06. 20:27 - 2024.10.13. 15:21

Baleas termékekkel kezdtem az arcápolást, ezért is írok róluk véleményt. Én nappali arckrémnek használtam, estére a kicsit testesebb krémeket kedveli az arcom, annak ellenére, hogy kombinált. Jól hidratál, a peptideket kimondottan kedvelem, emiatt is választottam ezt még az elején. A ráncok halványításában nem láttam, hogy sokat tett volna, de ahhoz mondjuk nem egy tubussal kellet volna elhasználnom. Ár-érték arányban 5 csillag

Piactér

Több mutatása