Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
2024-ben megújult változat!
Az élénkítő szemkörnyékápoló krém hatékonyan küzd meg a szem alatti sötét karikákkal és duzzanatokkal, valamint üdébb megjelenést kölcsönöz. Formulája 10% aloe verával csökkenti a bőrirritációt és hidratálja a szemkörnyék bőrét. Ezenkívül egy koffeinnel és C-vitaminnal gazdagított komplexszel élénkíti a tekintetet és csökkenti a szem alatti táskákat. Százszorszép-kivonata a rendszeres használat mellett segít a fáradt kinézetű bőrnek új fényben ragyogni, E-vitamin-tartalma pedig hatékonyan száll szembe a szabadgyökök káros hatásával.
2024.09.19. 09:05
Rosszat nem tudok mondani róla, hidratál, de a szem alatti karikákkal és duzzanattal nem kezd sok mindent.
2024.06.10. 08:18
Nem használt sajnos semmire nekem. Nem is ártott, kellemes kis krém, biztos valamelyest tápláló is, de ennek nyomát nem láttam, nem éreztem.
2024.05.11. 19:25
Én nem vártam tőle csodát, jók az összetevői, és szerintem teszi a hatását, vagyis hidratál :D szeretem nagyon, ráadásul parfümmentes, és nagyon jó árban van! :)
2024.04.15. 14:48
Megvettem kipróbálásra, miután elfogyott a másik szemkörnyékápolóm. Sajnos semmilyen élénkítő vagy hidratáló hatást nem észleltem eddig, pedig használom már egy pár hónapja.
2024.03.05. 18:55
Szeretem, olcsó volt. Nagyon jó használni és én kiegyenlítettebbnek érzém a szemkörnyékem mióta használom. Ennyit abszolút megér. A reggeli és esti rutinom szerves részévé vált.