Balea

Ár:   500 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: csillag1219, Módosítva: 2015. január 30.

Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

A borotvagél értékes összetevői ápolják és megnyugtatják bőrét a lábon, hónaljban és bikinivonalon. Aloe Vera kivonatot tartalmaz.

Tiria

Kuro

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. szeptember 2.

Én semmi különbséget nem véltem felfedezni a sima tusfürdőhöz képest, csak egy plusz helyet foglalt a fürdőben.
Aki szereti a borotvazseléket, és egy olcsóbb verziót keres, annak jó lehet.
Megvétóznám a korábbi kommentemet, mivel akkor még nem találkoztam a bőrirritáció fogalmával valószínűleg.
A sima tusfürdő ellenében sokkal könnyebb borotválkozást tesz lehetővé, nincsenek feltépődött mikrosérülések, piros pöttyök sehol.
Sajnos az összetevőkhöz nem értek, mennyire környezet vagy bőrbarát a termék, de ár-érték arányban nekem bőven megéri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. szeptember 2.

Aki szereti a borotvazseléket, és egy olcsóbb verziót keres, annak jó lehet.

Gigi95

2021. március 11.

Próbaképp vettem, de nagyon be vált. Sokáig tart, kevés is elég belőle. Jó illatú. Újravevős

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 11.

Panni21

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. szeptember 28.

Évekkel ezelőtt használtam, szerettem, most hirtelen ötletből visszatértem hozzá. Ár-érték arányban még mindig a legjobb, bár elég nehéz habot varázsolni belőle, és valóban "szökik" a flakonból.
Ha elfogy, kipróbálok egy habot a márkától, és majd viszonyítok. Addig 4,5.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 28.

Ha elfogy, kipróbálok egy habot a márkától, és majd viszonyítok. Addig 4,5.

Teokleia

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2019. augusztus 12.

Már megint a parabénok... biztosan létezne más tartósítószer is. A zselé kiváló, újravevős nekem is, szépen habzik, finom illat, abszolút jó ár. De ha tudatosan akarok vásárolni, néznem kell az összetevőket is...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 12.

erosdora00

2019. július 6.

Tökéletes, én ennél többet nem is várok egy borotvazselétől. Szuper a kiszerelése, sokáig elég, az ára barátságos, kis mennyiség is könnyen felhabzik, és az illata is kellemes. Mindig ezt veszem újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. július 6.

vkata96

2019. április 18.

Nagyon szeretem ezt a borotvazselét és az aktuális limitált kiadásait is. Szépen felhabzik, könnyű eloszlatni és sima utána a bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 18.

Thumpa84

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. október 20.

Semmi különöset nem észlelek - nem veszem újra mert csak a helyet foglalja

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 20.

Semmi különöset nem észlelek - nem veszem újra mert csak a helyet foglalja

cicaaholdrol

2017. december 2.

Kellemes illat, könnyen eloszlatható, könnyen lemosható, végeredmény sima láb. Ára rendben van. Nyugtató-ápoló hatást kár várni, mert kb. 10 másodpercig van csak a bőrön.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. december 2.

kocosfox

2017. szeptember 19.

Szeretem. Sokkal jobban bevált mint pl a Gillette Olay borotvazseléje. Bőrnyugtató hatását is jobban kifejti, ráadásul potom pénzért, sokáig elég. Az illata is kellemes, nem olyan tolakodó mint a Pink Grapefruit verziója. 1 csillagot csak azért vonok, mert a csomagolása szerintem nagyon nem szép.. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. szeptember 19.

Handy9404

2017. március 1.

Nagyon szépen eloszlatható a bőrön, az illata nagyon finom. Különösebb "ápolás" és "bőrnyugtató" hatását nem érzékeltem...Ha valakinek nem számít az illat faktor, akkor egy még olcsóbb tubusos verziós borotvahabbal is be tudja érni, mert sokkal többet ez sem tud, mint azok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 1.

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Sorbitol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Propylene Glycol

Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító  hatással lehet a bőrre.

Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Más néven gliceril monooleát. Glicerin és olajsav észtere, melyet a természetben előforduló, magas olajsav tartalmú zsírokból és olajokból nyernek. Sárgás folyadék, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló és sűrítőszerként használnak a kozmetikumokban.

Sorbitol h 1 1

Vízmegkötő és sűrítő anyag. Az élelmiszeriparban is használt cukorpótlóként (édes ízű).

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Más néven GMS. Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.

Szintetikus hajtógáz. A Wikipédia információi alapján mióta felmerült a freonok ózonkárosító hatása, egyre inkább ezzel az anyaggal helyettesítik az aeroszolok hajtógázaiban.  Az összetevővel elsősorban spray kiszerelésű termékekben találkozhatunk.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Cellulózból származó zselésítő és sűrítő anyag. A CosIng besorolása szerint még felületi hártyaképző, emulzió stabilizáló és a krémet homogénné tevő segédanyag.

Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.