Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
A borotvagél értékes összetevői ápolják és megnyugtatják bőrét a lábon, hónaljban és bikinivonalon. Aloe Vera kivonatot tartalmaz.
2021.03.11. 13:31
Próbaképp vettem, de nagyon be vált. Sokáig tart, kevés is elég belőle. Jó illatú. Újravevős
2019.09.28. 11:00
Évekkel ezelőtt használtam, szerettem, most hirtelen ötletből visszatértem hozzá. Ár-érték arányban még mindig a legjobb, bár elég nehéz habot varázsolni belőle, és valóban "szökik" a flakonból. Ha elfogy, kipróbálok egy habot a márkától, és majd viszonyítok. Addig 4,5.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.21. 09:09 - 2019.08.12. 12:08
Már megint a parabénok... biztosan létezne más tartósítószer is. A zselé kiváló, újravevős nekem is, szépen habzik, finom illat, abszolút jó ár. De ha tudatosan akarok vásárolni, néznem kell az összetevőket is...Update 5 évvel később: bocsáttassék meg a tudatlanságom, semmi gond nincs a parabénnel 🙄😆 még mindig ezt a terméket veszem, kiváló és jó árban van, a hozzá tartozó nyugtató krémmel együtt szépen működnek.
2019.07.06. 11:44
Tökéletes, én ennél többet nem is várok egy borotvazselétől. Szuper a kiszerelése, sokáig elég, az ára barátságos, kis mennyiség is könnyen felhabzik, és az illata is kellemes. Mindig ezt veszem újra.
2019.04.18. 08:55
Nagyon szeretem ezt a borotvazselét és az aktuális limitált kiadásait is. Szépen felhabzik, könnyű eloszlatni és sima utána a bőröm.
2018.10.20. 07:50
Semmi különöset nem észlelek - nem veszem újra mert csak a helyet foglalja
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.