Pakolások, Hámlasztók

4.2
Hozzáadva 2014.10.20.by

andrej

Limitált kiadás

Acai bogyó kivonattal és gyümölcs illattal mélyen tisztítja és ápolja a bőrt, a benne található magvak kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket.

Kiszerelés: 75 ml

2015.11.06. 15:59

Olyan, mehhh :/ Nincs vele különösebb problémám, de nem lettünk túl jóban sem. Átlagos. Nem ájultam el a radírozó hatásától, viszont nem szárított és jó árban volt. Nem venném újra, de egy erős hármast kap.

2015.07.16. 11:52

Teljesen rendben van az ara, osszetetele, hatasa. en arctisztitokent hasznalom naponta es bevalt. Jol felfrissiti, tisztitja az arcborom.

2015.05.22. 21:04

Jól elhasználható, esetenként jóleső érzést is nyújtó termék, de semmi több. Meglepett ez a híg állag, de hát mint utólag rájöttem, gélnek hirdetik, szóval ezt nem róhatom fel neki (ettől függetlenül azt hiszem, maradok a krémesebb arcradíroknál). A szemcsék túl élesek, karistolóak. Az illata tipikusan ilyen mű gyümölcsös borzalom.

2015.05.10. 18:37

Csak ajánlani tudom, mert nagyon szépen teszi a dolgát. Radírozás után nem húzódik az arcbőröm, pedig elég érzékeny. Úgy vettem észre mintha kevesebb mitesszerem lenne..

2015.05.03. 00:23

Ez a gél nekem nagyon bevált! Kellemes a használata, frissítő,és az illata csodás. Használat után egyáltalán nem "húzódik" az arcbőrőm, tehát nem szárít. Én nagyon szeretem! :)