Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Balea Creme Peeling Krémes Arcradír Száraz és Érzékeny Bőrre

4.8
Hozzáadva 2023.07.18.by

szilvia.bano

• Krémes arcradír mandulaolajjal, száraz és érzékeny bőrre.
  • Mikroműanyagok és vízoldható, tisztán szintetikus polimerek nélkül.
  • Finom ásványi hámlasztó testekkel lávakőből.
  • Bőrkompatibilitás bőrgyógyászatilag jóváhagyott, vegán termék.

2024.11.13. 21:06

Nagyon régóta keresgélek igazán jó bőrradírt és már van itthon legalább 8 féle bontott termék amelyek ugyan használhatóak de egyik sem az igazi... De végre, végre megtaláltam a tökéleteset 🙏🤩 Pont annyira krémes, pont annyira szemcsés amennyire kell vagyis apró és sűrűn szemcsézett, nem durva és kellemesen lágy, krémes állagú. Ráadásul az ára ahhoz képest amit tud, egyszerűen nevetséges 😍

2024.09.01. 11:28

Nagyon jó ahhoz képest, hogy milyen olcsó! Kellemesen krémes, jól radíroz, nem szárít. Heti egyszer használom a kombinált arcbőrömre, nekem így vált be.

2024.04.24. 12:25

Már egy ideje használgatom, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól eltávolítja az elhalt hámsejteket az arcról. Apró szemcséinek köszönhetően nagyon kíméletes, viszont hatásos!!! Újravevős, főleg mivel ár-érték arányban eléggé verhetetlen!

2024.03.22. 16:53

Már más a csomagolása, jelenleg egy cseresznyevirág van rajta. Én nagyon szeretem. Nem csodaszer, de ár/érték arányban szuper. Nem durvák a szemcsék, mégis kellően radíroznak, tisztítanak. Nem hagy filmréteget, utána simább, egységesebb a bőrkép; sminkelés előtt is tökéletes választás. Nem szárítja, nem karcolja a bőröm, de jól tisztít. Mindent egybevetve, még úgy is, hogy nem csodaszer, megy az 5 csillag.

2023.11.04. 23:13

Ez valami fantasztikus. Krémes állaga miatt gyengéd, de mégis alaposan tisztítja a bőrt.

2023.10.07. 18:31

Imádjuk, hárman használjuk a lányaimmal, nálam (nálunk) maximálisan hozza mindazt, amit egy fizikai bőrradírtól várok. Nedves bőrbe masszírozom, rajta hagyom pár percig, hogy a tejsav is ki tudja fejteni a hatását, majd lemosom, és gazdagon hidratálok. Hetente egyszer szoktam használni, nem csíp, nem irritál, de csodálatosan teszi a dolgát.