Egyéb kozmetikumok

4.6
Hozzáadva 2022.12.08.by

siss

Limitált kiadás

Borotvazselé kókusz és frangipáni illattal, aloe verával.

2021.01.09. 13:29

A kókuszt nem éreztem benne, a frangepáninak meg fogalmam nincs milyen illatúnak kellene lennie. Egyébként meg teljesen jó illata volt ennek a zselének, míg tartott. :) Szerencsére nem kellett belőle sok, szépen felhabzott. Ezért az árért pedig szuper. Újravenném, ha még lenne, de majd a következő limitáltat. :)

Utoljára szerkesztve: 2020.08.10. 10:57 - 2020.03.15. 10:09

Szerk.: Le kellett állnom a használatával, mert állandó jelleggel vérzett a bőröm borotválás közben. Visszatértem a régihez, és a fájdalmas, bosszantó mellékhatás is alábbhagyott. Két borotválkozás között pedig szárítja a bőrt, állandóan krémeznem kellett valamivel. Mondhatni ugyanúgy jártam vele, mint annak idején a borotvahab verzióval. Sajnálom. :/Március 15.Ez az első borotvazselém, ami nem avonos. Azzal elégedett vagyok, bár elég gyorsan fogy. Ez nagyon más, kinyomás után rózsaszínű, majd kissé felhabosodik, tehát majdnem borotvahabként funkcionál. Felkenés után ezért zavaró, hogy nem látom a borotválandó területet, de éppen emiatt nagyon kevés kell belőle. Az illatában kókuszt nem fedeztem fel, inkább rágóillatú, édes. Hatalmas adagnak tűnik az avonos változathoz képest, jó sokáig elég lesz. Két hete használom. Ha ezután is ellátja a feladatát, és nem kezdi el szárítani a bőrömet (mint egy korábbi borotvahabjuk), akkor végülis ötös.

2020.01.04. 18:36

A szokásos Balea minőség, a szokásosan nagyon szép flakonban. Csak ezeket veszem mindig. Szeretem, hogy mindegyiknek jó az illata, más a színe, mindig egy új ötlettel jönnek ki. Sajnos sokszor készlethiányos is.

2019.10.18. 08:24

Bár én sem érzem rajta az egzotikus illatot, de attól még finom az illata. Könnyen felhabzik és finom állagú hab jön létre amit könnyű használni, kezelni, stb. Sokáig elég, jó áron van, a bőr puha lesz tőle és segít, hogy ne legyenek benövések. Körülbelül mindent tud amit tudnia kell.

2019.09.02. 04:43

Nagyon jó borotvazselé. Köze sincs a kókuszillathoz, finom virágillatú. Nagyon kevés kell belőle, jól eloszlatható, könnyen használható, borotválás után nem irritált a bőröm. Sokáig elég lesz, kár, hogy limitált kiadás, ha látok még belőle, biztosan újraveszem, ill. kipróbálom a következő limitált borotvazseléit is a Baleának.

2019.08.16. 18:54

Irtó fincsi, kellemes illata van, cuki design és a gélnek RÓZSASZÍN színe van💕 Ahh. Nagyon jól teszi a dolgát. Kedvenc❤️