Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
horzso
Lágyan ápolva tisztítja a kezeket. A válogatott hatóanyagok segítségével megőrzi a bőr természetes hidratáltságát. A zöld citrom és a zöld tea illata élénkítő hatású.
2014.12.02. 14:23
Nagyon jó az illata és jól felrissít! :) Mindig kellemes, illatos, tiszta érzésem van utána! :)
2014.03.26. 11:59
Engem az illata az Atempause tusfürdőre emlékeztet, ami az egyik kedvencem, szóval tetszik. Jól tisztít, olcsó is volt, ráadásul pont akciós. Mutatós a csomagolása is.
2013.08.21. 17:33
Nekem tetszett az illata, még kézmosás után is érződött. Picit szárított, de nem volt vészes. A csomagolása is jópofa, ára is elfogadható. De sajnos egy hűhá-t nem ér meg. :)
2013.05.07. 15:14
A csomagolása nagyon tetszik, mert később utántöltős folyékony szappanokat használok ebben a pumpás adagolóban, és ez a borítás bírja majd a strapát, míg a papír leázik róla, és igénytelen benyomást kelt.Az ára nagyon kedvező volt, ezért is vettem meg.Nagyon jól tisztít, de gyorsan fogy.Az illata is kellemes számomra, de lehetne picit erősebb és tartatna kicsit tovább.