Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
siss
Szilárd tusfürdő minden bőrtípusra dinnye illattal és gránátalma olajjal.
Vegán
2021.06.02. 09:07
Én csak az izzadós nyári hónapokban használok szappant a tusoláshoz. Valahogy nem bírom elviselni nyáron a tusfürdök után hagyott olajos réteget a bőrömön.Szóval ez a kis 'szappan' ott figyel hónapok óta és várja hogy elhasználjam. Eljött az ideje. A bevizezett pamacsomra dörzsöltem és pillanatok alatt szuper habja lett. Az illata kissé fura, enyhén dinnyés (ezt vártam volna), de inkább a gránátalma olajat érezni. Nekem felüdülés volt zuhanyozni vele egy fáradt munkanap után. Izzadós munkahelyen dolgozom, védőruházatba beöltözve és nagyon örültem hogy tiszta, lélegző bőrrel léptem ki a zuhany alól. Felfrissültem.Ami másnak szárítja a bőrét, az nekem pont jó. Csak az ára miatt vonok le egy csillagot.
2021.04.09. 13:41
Müanyag csökkentés jegyében próbálok átállni éppen szappanra tusfürdö helyett, mint sokan mások az utóbbi idöben. Ez volt az elsö próbálkozásom... Sajnos nem vált be. Az illata nekem tetszik, jó hogy van akasztója ami segít, hogy hamarabb megszáradjon tusolás után a szappan, de sajnos mint elöttem is páran megjegyezték nagyon szárít. Az elsö 1-2 napban még fel se tünt nagyon, de a harmadik nap után viszketösre száradt a böröm. Utána már csak kézmosásra használtam el, de a kezeimet is annyira szárította, hogy agyba föbe kellett krémeznem. Sajnáltam, mert a Balea termékekkel általában meg vagyok elégedve, de sajnos ez nem sikerült nekik túl jól. A két csillag csak a jó illat és a praktikus madzag miatt.
2021.03.28. 21:07
Már jó ideje sima szappant használok teljes testre (balea arztseife) nagyon szeretem, de gondoltam kipróbálom ezt is.. hát meglettem volna nélküle 😃 illata még elmegy, bár miután lemosom magamról nem nagyon érződik, de szörnyű, hogy mennyire szárít, mennyire húzódik tőle a bőröm. Nemmellesleg nagyon hamar kopik is.. Elhasználom, vele együtt lehet egy egész tubus testápolót is 😅 de nem veszem újra
Utoljára szerkesztve: 2021.01.09. 22:54 - 2021.01.09. 22:53
Hát...igen.. ennél a terméknél tudatosult bennem hogy a környezettudatosság és a tudatos bőrápolás nem mindig fér meg egy csárdában. Szerettem volna olyan termékkel végezni az esti tisztálkodást, ami környezetbarát, de hiába, ha egyszer ennyire szárít... Rengeteg testápolót kell utána felvinnem magamra. A madzagot pedig esküszöm nem tudom mire vélni... Ja, és annyira hamar elfogy, hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban...Biztos hogy nem veszem újra.
2020.11.10. 22:35
Röviden: nagyon-nagyon szárít. Olyan szinten, hogy utána húzódott és fájt a bőröm. Vettem egyet kirpóbálni, hogy hátha nem szárít annyira, mint a szappanok általában, de ez sokkal rosszabb. Pedig egész jól kezdődött, finom illata van, szépen habzik, könnyű volt lemosni :/ most egy darabig elvette a kedvem másik márka kipróbálásától.
2020.10.14. 09:37
Egy sima szappan kis madzaggal majdnem tízszeres áron (a sajátmárkás tusfürdőhöz vagy más szappanokhoz viszonyítva). Nem valami jó az illata és gyorsan kopott, hamar elhasználtam. Az én bőrömet nem szárította, de ezt egy Dove szappan is tudja töredék áron. Kíváncsiságból vettem meg, hogy vajon miért "száraz tusfürdő" és nem tusoló szappan. Pénzkidobás.