Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
siss
Szilikonmentes sampon. Természetes amerikai borsmenta és teafaolaj tartalmával frissíti és élénkíti a fejbőrt,hajszálakat.
2018.02.21. 12:13
Nem nehezíti és nem zsírosítja el a hajat, nekem nem okozott viszketést és jól habzik. Ár érték arányban kifejezetten jó, egyedül a szaga nem tetszik.
2017.08.05. 08:33
Ez a sampon egyszerűen KATASZTRÓFA!!! Szerintem életem legrosszabb samponja!! Régebben vettem már Baleás samponokat, de azok viszonylag normálisak voltak. Ezt megvettem, mert nagyon tetszett a csomagolása is, meg az összetevői is, ezért gondoltam ennyiért végképp kipróbálom., veszteni nem vesztek vele. Hűsíteni hűsít, ez jó benne, de már az első használat után korpás, és SEBES lett tőle a fejbőröm egy csomó helyen, pedig nem érzékeny a bőröm, és eddig se volt soha probléma! Még egyszer kipróbáltam hátha jobb lesz, és talán csak félresikerült valahogy az egész, de ugyanaz az eredmény!! Tiszta pénzkidobás volt!! a kukába landolt!! SOHA TÖBBET!! Ráadásul ezentúl tuti nem veszek egy Baleás terméket sem!!1 csillagot sem érdemel!!!
2017.07.16. 16:00
Az illata miatt vettem meg, nagyon hűsítő érzés használni. De 3hét(heti 2x mosok hajat) után korpásodott tőle a fejbőröm.Viszont 1-1x használom mert szeretem ahogy hűsít.
2017.06.25. 06:25
Szeretem nagyon, nem lesz tőle korpásabb a fejbőröm se, és nem is viszket.
2017.06.23. 17:56
Szörnyű sampon teljesen ilyen darabos vagy milyen lesz tőle a fejbőröm Semmit nem ér
2017.06.02. 09:45
Mondom az egyetlen dolgot, ami jó benne: az illata. Igazán frissítő, olyan "egészséges", üdítő a sok kevert, pacsuli, édes illatú sampon mellett. Azonban sajnos 2-3 hajmosás után feladja az átlagos tudását is, s nagyon el kezdi zsírosítani a hajat :( Nekem félhosszú, erős, vastag szálú hajam van, lehet ezzel nem tud megbirkózni ez a sampon, s másoknál működhet. A csomagolása sem a legpraktikusabb.