Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Dm

Balea Gesichtspflege Outdoor Protect

3.3
Hozzáadva 2017.07.19.by

andrej

Igazi téli hidratáló krém, mely védi a bőrt a hidegtől, széltől, az UV sugaraktól, a fűtés okozta száraz levegőtől. Vörös áfonyával, méhviasszal, gyapotmagolajjal és növényi olajokkal táplálja a bőrt, valamint 15-ös fényvédő faktort is tartalmaz.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Utoljára szerkesztve: 2015.03.11. 17:21 - 2015.01.14. 18:46

Nekem a szép összetevők ellenére nagy csalódás volt. Borzasztó nehezen szívódik be. Szerintem ez nem egy minden nap használatos krém, extrémebb körülmények között lehet jobban bizonyítana. Egyenlőre számomra három csillag. UPDATE: kézkrémként végezte végül, annak jobban bevált.

2015.01.14. 15:29

Én ma vettem meg. Mammut dm. Szerintem nem rossz, bár egy kicsit szereintem lehetne olcsóbb.

2015.01.05. 10:17

Kipróbáltam, mivel megvettem. Olyan, mint amilyet vártam, bár ez kicsit rosszat is jelent. Hideg időre való krém, így jó zsíros tapintású, nehezen szívódik be még a tök száraz bőrbe is, fényes marad jó ideig. Ha a tenyeredre jut, nem tudsz jó ideig semmihez nyúlni. A kezemre is kentem belőle a hidegben, végülis a célnak megfelel, de arckrémként szerintem keveseknek válik be. Kinti tartózkodáshoz jó lehet, de csak ha emberek közé, fűtött helyre nem mész vele, mert ahhoz túl zsíros krémnek tűnik egyelőre. Még kísérletezek vele :)