Hajformázók

Balea Hajhab Extra Erős Tartás

3.7
Hozzáadva 2012.04.07.by

Nico1984

Vitamin+, melegre aktiválódó formulával.

2013.07.28. 04:44

én a kb sima hajamra használom, amikor szivacsos hajcsavaróval támadok. :) persze valamennyire kilógja magát, de 3-4 napig (azaz a következő hajmosásig) jól megőrzi a hullámokat.

2013.07.06. 11:40

Ritkán használom, kissé ragacsos lesz tőle a hajam, de az illata tetszik. Arra használom, hogy egy kis hullámot csempésszek a hajamba.

2013.01.09. 22:00

Használtam egy darabig, és korpásodni kezdett tőle a hajam (soha nem szokott!). Biztos hogy ettől, mert először egy hetet hagytam ki, később többet, végül teljesen elhagytam, és a korpásodás is ennek megfelelően tűnt el vagy tért vissza.

2012.11.15. 20:12

nem ragad, kevés kell belőle, selymes lesz tőle a hajam, olcsó, tartós. meg vagyok vele elégedve.

2012.11.06. 17:39

Kb. mintha nem kentem volna semmit sem a hajamra, jóformán semmi tartást nem ad... De legalább nem ragad össze tőle a hajam...

2012.10.01. 16:00

Tavaly télen találtam egy nagyon jó kis dúsító hajhabot, de a szaga miatt váltanom kellett. Anyukám használja, így gondoltam én is kipróbálom. Ettől is ugyan olyan dús lesz a hajam, bár egy kicsivel többet kell a hajtöveimre kenjek belőle. De az illatát nagyon imádom, és ami még tetszik benne, hogy egyáltalán nem ragad, könnyen kifésülhetővé teszi a hajam. Az ára pedig +1 pontot megér.