Hajformázók

3.3
Hozzáadva 2012.07.20.by

klarakirsch4

Vitamin+, melegre aktiválódó formulával, 24H+ erős tartás

Varázslatos csillogás és mesés puhaság: A Balea flex & glossy hajhab a vitamin+ formulájával ápolja a hajat. A melegre aktiválódó formula a hajszárító melege által aktiválja az ápoló hatóanyagokat. Tökéletesen formáz anélkül, hogy ragadna. Egész napos tartást kölcsönöz a hajnak az erős mikro-habnak köszönhetően. UV-szűrőt tartalmaz.

2013.08.30. 17:52

Nem volt különösebb bajom vele, de nagyon jókat se tudok róla mondani. Valahogy sajna ragadt tőle a hajam, pedig azt írja, hogy nem ragad... Valóban, egyszer elhasználtam majdnem az egészet, de nem hiszem, hogy még egyszer veszek.

2013.06.07. 08:16

Se nem fényes, se nem rugalmas, sőt, az az igazság, hogy kifejezetten nehézkes utána kifésülni a hajam, de nagyon szép, napokig tartó hullámokat lehet vele kreálni hajkárosítás nélkül. Valószínűleg legközelebb mást veszek, de egynek elmegy, nem volt kifejezetten csalódás.

2012.09.06. 08:16

Tény,hogy nem rugalmas, de nagyon jó a haj tartása tőle.

2012.07.17. 14:37

Minden csak nem rugalmas... Drót hatás. Bár az biztos, hogy erős tartás. Én a hullámos hajamra vettem, a hullámokat rögzíteni és összetapasztani, de ehelyett szálkásít és szárít is. Nem vált be.

Piactér

Több mutatása