klarakirsch4
Vitamin+, melegre aktiválódó formulával, 24H+ erős tartás
Varázslatos csillogás és mesés puhaság: A Balea flex & glossy hajhab a vitamin+ formulájával ápolja a hajat. A melegre aktiválódó formula a hajszárító melege által aktiválja az ápoló hatóanyagokat. Tökéletesen formáz anélkül, hogy ragadna. Egész napos tartást kölcsönöz a hajnak az erős mikro-habnak köszönhetően. UV-szűrőt tartalmaz.
2013.08.30. 17:52
Nem volt különösebb bajom vele, de nagyon jókat se tudok róla mondani. Valahogy sajna ragadt tőle a hajam, pedig azt írja, hogy nem ragad... Valóban, egyszer elhasználtam majdnem az egészet, de nem hiszem, hogy még egyszer veszek.
2013.06.07. 08:16
Se nem fényes, se nem rugalmas, sőt, az az igazság, hogy kifejezetten nehézkes utána kifésülni a hajam, de nagyon szép, napokig tartó hullámokat lehet vele kreálni hajkárosítás nélkül. Valószínűleg legközelebb mást veszek, de egynek elmegy, nem volt kifejezetten csalódás.
2012.07.17. 14:37
Minden csak nem rugalmas... Drót hatás. Bár az biztos, hogy erős tartás. Én a hullámos hajamra vettem, a hullámokat rögzíteni és összetapasztani, de ehelyett szálkásít és szárít is. Nem vált be.