Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Balea Hidratáló Zselés Párnák Szemkörnyékre Hialuronnal, Magnóliakivonattal és E-Vitaminnal

3.4
Hozzáadva 2023.04.11.by

amaya.mizuki

2 db
  • Hidratáló zselés párnák szemkörnyékre
  • Hialuronnal, magnóliakivonattal és E-vitaminnal
  • Intenzíven hidratál és feszesít
  • Frissebb és simább bőrről gondoskodik
  • Csökkenti a szem alatti karikákat és duzzanatot

2024.03.28. 09:57

Semmi változást nem láttam, különösebben nem is élveztem, hogy rajtam van, hatását se tapasztaltam, így nem veszem újra.

2024.02.19. 19:49

Szerintem semmit nem csinált, de legalább vicces volt ezzel mászkálni otthon.

2023.07.02. 19:41

A parfüm miatt van egy erősebb állaga. Olcsóbb termék, nagy csodát nem vártam tőle. Zselés állagú, kellemesen hűti a szem alatti területet, viszont sok termék nincs benne. Jól esik néha felrakni egy ilyet, viszont változást nem látok tőle :)

2023.04.12. 20:46

Semmi extrát nem csinált a szemem alatti karikákkal. Ahogy előttem írták, az otthoni SPA hangulathoz, hozzá tesz, de ezen kivül semmi extra. Számomra használata könnyű volt.

2023.03.30. 21:56

Hűtőbe raktam kb. 10 percre és utána helyeztem fel. Nem nagyon akart megmaradni a szemem alatt. Kicsit vastag talán ezért. Nem volt nagy hatása, de kellemesen hűsítette a szemem alatti részt.

2023.03.29. 14:56

Nagyon kis hívogató a rózsaszín csillogós külseje, de sajnos semmit sem ér. Irreálisan nagy és vastag, alig tudtam felhelyezni normálisan a szemem alá, és sajnos csúszkál is lefelé, nem tapad meg. Becsületből kivártam a 20 percet, de utána mentem is levenni, sajnos semmi hatása nem volt. Szeretem az ilyen kis otthoni spa hangulathoz hozzájáró termékeket, de sajna inkább a kék dobozos 3 db-os hűsító szemmaszknál maradok a Baleától. Van még 2 db itthon, de most elgondolkoztam azon, hogy odaadom a barátnőimnek. A külseje miatt kap 2 pontot. Bár nem írja, de lehet hűtőbe kellett volna tenni, ezt nem tudom.