vkata96
Ajakápoló a málna és a vanília finom illatával táplálja az ajkakat, bársonyossá téve azokat.
2020.03.05. 06:52
Nekem az illata ,inkább eperre emlékeztet ,-nem szokott kicserepesedni az ajkam , de azert veszem hogy védje valami a hideg ellen .- nagyon szép ,visszafogott fénye van.-nagyon kellemes illata .-hidratál .olyan 2 órát ,utána eltünik .-nagyon olcsó volt .
2020.01.27. 19:44
Nagyon cuki csomagolás. Finom rágógumira emlékeztető illat. Nem rossz. Nekem nem száraz az ajkam nekem elég a hidratálása.
2019.12.06. 18:55
Az illata tényleg finom és pofátlanul olcsó is. Hidratáló hatását azonban csak közepesre tudom értékelni, nagyon cserepes ajkakra már nem ajánlanám. Nekem legalábbis arra nem vált be, csak úgy alapnak.