vikkimore
2019.07.07. 19:34
Én a citrom-citromfüves változatot vettem meg. Eddig még soha nem használtam a konyhában szappant, de ezentúl fogok. Nagyon jó ötlet. Tényleg gyorsan tisztítja a kezeket, és a szagokat is semlegesíti. Jó ötlet, tetszik.
2017.07.09. 18:02
Nagyon szeretem, tényleg szinte minden szagot semlegesít. Használata után is kellemes, nem szárítja a bőrt.Az illata is jó, viszont a narancsos verzió nekem jobban tetszik.
2017.07.09. 17:49
Nagyon sokáig használtam ezt a konyhai szappant, mert kevés is elég belőle, jól is habzik. Az illata citrusos (én a bazsalikomot nem éreztem ki belőle) és semlegesíti a konyhai szagokat. Most éppen egy másik van használatban, de szerintem újravevős :)
2016.11.10. 16:46
Nagyon kellemes citrusos illata van, könnyen beszerezhető, kevés is elég belőle, nálunk a konyha elengedhetetlen tartozéka lett.
2016.08.12. 14:00
A narancsos változatot jobban szeretem mert jobban bejön az illata, de vele is megvagyok elégedve. Teszi a dolgát, sokáig kitart. Vagy ő, vagy a narancsos változat mindig van itthon.
2016.02.05. 14:59
nagyon szeretem, a mosogató mellett van, főzés közben mindig ezt használom. már 3 flakonnal elhasználtam. kerestem más illatban is mert itt láttam hogy van narancsos de még sose találkoztam vele. biztos hogy még sokszor újraveszem. elveszi a hagyma illatát a kezemről és jobb vele kezet mosni mint minden alkalommal mosogatószerrel. és tartósan megmarad az illata a kezemen.