Kézkrémek

Balea Liebestraum Kézkrém Ibolya Illattal

3.8
Hozzáadva 2016.10.03.by

andrej

Ibolya illatú kézkrém, mely értékes sárgabarackmag olajjal, shea vajjal és panthenollal ápolja a bőrt.

2017.05.08. 19:41

Ez a krem valami borzaszto. Ragacsos, zsiros, fortelmes emelyito muillattal, rosszul vagyok az ilyen vattacukor termekektol. Szerintem a szep csomagolas es a design sokakat becsap.

2017.02.10. 12:11

A csomagolása miatt vettem meg, de már csak muszájból használom el. Az állaga túl folyékony és híg, az illata sem tetszik, valamint nehéz kipattintani. Szerencsére gyorsan beszívódik.

2016.08.19. 08:29

Ez az illat nekem sem fekszik tökéletesen, de elmegy. A hidratálása egész jó, a kiszerelése és a kinézete tényleg "csini" :) Könnyen beszívódik, de nem újravevős az illata miatt:(

2016.08.18. 22:03

Az illata miatt vettem ( az ibolyat meg fagyiban is imadom) Atlagos krem de konnyen beszivja a kezem. Ejszakara hasznalom. Kellemes erzes.

2016.05.10. 16:39

Nagyon tetszik a csomagolása, táskabarát méret, de az illata nem a legjobb.

2016.04.08. 10:45

Nagyon szép a csomagolás meg az illata is. Viszont, ha egy kicsit többet is kenek a kezemre a bőröm egyszerűen nem szívja be a krémet és nem is hidratálja eléggé, így biztosan nem veszem újra. Sajnálom, mert elsőnek nagyon megtetszett.