Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
lovecreams
Csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és javítja annak hidratáltságát. Kényezteti a bőrt értékes összetevőkkel, mint például Quillaja kivonat, argánolaj és E-vitamin. Életre kelt!
Utoljára szerkesztve: 2019.12.25. 16:57 - 2019.12.20. 18:11
Most kezdtem használni. Nekem nincs bajom az illatával, az ára is baráti. A hatása egyelőre tetszik, de ez a kiszerelés valami borzasztó. Nehéz felnyitni az ampullát, nehéz adagolni (lehet, hogy ki is folyik némi anyag nyitogatás közben), utána nehéz tárolni a maradékot. Miért nem lehet más típusú ampullát használni, vagy egy cseppentős üvegbe tölteni az anyagot? Nekem sok adag van egy ampullában, 1,5-2 alkalomra is elég lenne egy tubusnyi mennyiség. Szóval a hatása eddig jó, de a használata eléggé macerás, nem túl praktikus.
2018.03.03. 17:06
Első érzetre gazdag tápláló olajos érzetűnek tűnik, be is szívódik, de egy két óra múlva ugyanolyan száraz az arcom. Az illata viszont jó.
2018.02.25. 16:47
szintén véletlenül vettem meg, itthon vettem észre ,hogy összekevertem a másikkal.Az állaga nagyon furcsa, olajos zselé szerű, ami még nem is lenne baj,de az illata nagyon undorító. Meg is néztem a csomagolást nem járt-e le véletlenül, de 2020 áll rajta szóval nem tudom . hogy mi lehet a probléma.Felkenés után azonban már nem érződött a szag, hamar beszívódott, kicsi olajos réteget hagyva maga után.
2018.01.19. 10:45
Öö, hát nem ezt akartam megvenni, csak benéztem... A Balea Vital ápoló koncentrátumért indultam, amit úgy jegyeztem meg, hogy ilyen sárgás-vöröses a csomagolása. Hát, ez jött velem haza.Néha nagyon kiszárad a bőröm, és esti arclemosás után érzem, hogy ha nem teszek rá valami intenzíven hidratálót, akkor reggelre tuti, hogy elkezd hámlani. Erre kerestem valami megoldást, és igazából egész jól bejött! Nem irritálja a bőröm egyáltalán, ahogy felkenem, nekem majdnem rögtön beissza a teljes mennyiséget az arcbőröm (persze marad rajta egy 'olajos réteg', de ez szerintem várható). Reggelre semmi negatív hatás nem látszik, olyan nagyon sok pozitív se, de tény, hogy egyáltalán nem feszül vagy száraz az arcom, hanem normálisan hidratált (azaz nem túl zsíros sem).Nem csodatermék, de bőven jól el lehet használni.Azért legközelebb nem hiszem, hogy ezután nyúlok majd :)
2016.11.01. 21:37
Nagyon nem szerettem használni, olyan volt, mintha étolajjal kenegetném a bőrömet. Kellemetlen, ragacsos, nem szívódik be, fénylik tőle a bőr mint a szalonna. Érzésre is rossz volt, mintha nem kapna levegőt tőle a bőröm. Szenvedve, de végighasználtam, hátha van valami hosszútávú pozitív hatása, de ilyet se éreztem. Felüdülés volt, amikor végre elfogyott...
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.