Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
lovecreams
A jázmin és az ylang-ylang érzéki illatkompozíciójával, a lótuszvirág kivonattal és a csábító rózsavirág levelekkel egy egyedi fürdőélménnyel ajándékoz meg. Tartalma egy teljes fürdőhöz elég.
2018.03.20. 13:10
Fantasztikus illata van, sajnos ha jól láttam pont kifutó termék. Sajnálom.
2017.01.14. 08:12
Én örülök, hogy gyengéd az illata a vízben. Feloldva érezhetően friss illatot ad a fürdőszobában, de a bőrön nem érezhető, de nekem az allergiám miatt ez kiváló, mert nem irritálja a bőrömet. Nagyon kellemes színű, friss illatú a dobozkában. Praktikus, virágszirmos - lazaság :)
Utoljára szerkesztve: 2016.11.27. 17:44 - 2016.11.27. 17:35
Kellemes az illata, de sajnos nem érződik annyira vízben feloldva. Ami nem tetszik, hogy nagyon lassan oldódik fel és kicsit leragad a kád aljára. A másik...szirmok vannak benne, de nem túl guszta...mintha elázott kis salátadarabkákban fürdenék. Nem rossz, de nem egy olyan termék, amit újra fogok venni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.