Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Pakolások, Hámlasztók
Fátyolmaszkok
Lelőhely: Dm

Balea Love Melon! Fátyolmaszk (régi)

3.9
Hozzáadva 2020.11.03.by

siss

1 db

Limitált kiadás

Hidratáló fátyolmaszk, görögdinnye kivonattal.

Vegán

2019.10.31. 12:15

Hidratált, puhább lett az arcom tőle, az illata intenziven dinnyés volt, 2-3 napig pihe-puha volt az arcom. a nyálkás állaga elég furcsa volt, de rengeteg anyag volt a maszkon.

2019.08.23. 19:40

Szeretem ezt a fátyolmaszkot. Az illat kellemes. A bőröm nagyon puha lesz tőle. Igazán ajánlom! Különösen azok számára, akik szeretik a dinnye illatot!

2019.08.23. 16:18

Hűtőbe tartottam. A csomagolása ígéretes belsőt sejtetett. Az illata finom,viszont 2-3 perc múlva már zavart,mintha enyhén fájt volna a fejem tőle,mert ugye a maszk az orromnál párolgott,hiába hajtottam fel,az orr részét. A maszk nagy a szájrészen,de amúgy is feküdtem,míg hatott,így nem csúszkált el. Az elején mintha csípett volna picikét. Viszont a vége felé egész jól esett a bőrömnek! Kifejezetten tetszett,hogy nem ömlött róla az anyag, pont annyi van benne amennyi szükséges!!!! Hidratálni jól hidratált. Kipróbáltam nem volt rossz,de szivesen kipróbálok mást is helyette.

2019.08.21. 18:26

Impulzus vásárlás volt, megmondom őszintén. Ahogy kinyitottam azonnal megcsapott a sárgadinnye illat, pedig nem erre számítottam, picit meg is lepett a tipikus műdinnye illat, ami meglepő, de engem nem zavart. Kevesebb cucc van benne, mint a hasonló maszkokban, ami mellesleg nem baj, mert így is elég tökéletesen. 15 percig hagytam fent, majd alaposan belemasszíroztam a maradékot a bőrömbe. Jobb mintha nem használtam volna semmit, plusz jól esett ez a pár perc nyugi, de semmi extra. Nem rossz kis termék összességében, de újra lehet nem venném.

2019.08.10. 16:38

Szerintem finom illata volt. Nem tettem a hűtőbe, mégis éreztem egy hűsítő érzést. A száj résznél nagyon nagy, alig bírtam eligazítani. Kivártam a 10 percet, még többet is. Nem irritált, nem lettek tőle pattanásaim sem másnapra. Hidratált, és volt benne anyag. Megvártam, míg beszívja az arcom a maradékot, de fura érzést hagyott a bőrömön és nagyon ragadt, ezért lemostam.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.06. 13:45 - 2019.08.06. 13:42

Engem is megfogott a szép csomagolás és hogy limitált kiadásról van szó. Nekem az illata kifejezetten tetszett, érezhető, de azért nem túl intenzív, kicsit mű dinnyeillat, de engem ez a tulajdonság egyáltalán nem zavart. Ami viszont nem jött be, hogy a maszk egyszerűen nem volt képes megmaradni az arcomon, össze-vissza csúszkált, nem tapadt meg rendesen a bőrömön és én úgy vettem észre mintha a maszk anyaga kicsit vastagabb is lenne, mint a Balea állandó fátyolmaszkjainak. Azt hozzá kell tennem, hogy a maszk viselése közben én ugyanúgy tettem vettem, nem feküdtem a hátamra,ezért sem maradhatott meg az arcomon. Bár az eddig próbált Balea maszkoknál ezt nem tapasztaltam. Illetve nekem kicsit csípni is kezdte az arcbőrömet. Ami pozitív tulajdonságot tudok megemlíteni az az illata, valamint a folyadék, amivel a maszk át van itatva. Engem szépen hidratált (bár képtelen voltam kivárni a 10 percet) és miután levettem, a bőrömbe bemasszírozva azonnal felszívódott.