vikkimore
Kókusz és őszibarack illattal.
2016.07.23. 02:17
Elég vad színe van, viszont az illata olyan semmilyen, és szárítja a bőröm.
2016.07.18. 21:23
Nagyon finom, meleg és vidám illata, ami ráadásul még tartós is. Nem kellett belőle sok eddig egy alkalommal sem, viszont elég sokáig éreztem a vízben és a bőrömön is az illatát.:) Nagyon kellemes, relaxálós, pihentető fürdőt eredményezett, és nem is szárított.:) Megszerettem.:)
2016.04.14. 08:52
Az illattal nincs gond, de utána nem győztem testápolózni magam... szárít, de nem jobban, mint a többi.
2016.04.13. 18:11
Isteni illata van, nem szárít, de sokkal pirosabb vízre számítottam... :) ebben a fürdősó jobb. Viszont ellazulni ez is tökéletes.
2016.03.27. 18:44
Párom vette, őt is az illata fogta meg. Nagyon szeretjük. :)