Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm

Balea Med Ultra Sensitive Barriereschutz Creme

4.6
Hozzáadva 2024.01.02.

Ultra szenzitív nyugtató és hidrató védőkrém 3-szoros ceramid komplexszel és fermentált zabbal igénybevett és érzékeny bőrre.

2025.03.28. 19:18

Legjobb hidratáló, amit valaha használtam. Ár-értek arányban tökéletes. Csodálat művelt az arcommal.

2025.03.18. 20:19

Könnyed hidratáló, esténként szoktam használni. Az én kombinált bőröm nagyon szereti.

2025.02.12. 13:16

Egy alap bőrápolási rutin alapeleme lehet. A periorális dermatitiszemet nem irritálta. Könnyen viselhető és még sminkelni is lehet rá. Ráadásul még ár-érték arányban is megfelelő.

2025.02.03. 07:43

Éjszakai hidratálónak is használtam egy időben, előtte smink alá, ez utóbbi nekem nem volt tökéletes, még próbálkozom. Egyszerű, nagyszerű és olcsó kis termék

2025.01.10. 20:46

Nem kimondottam érzékeny a bőröm, de volt egy hosszabb időszak amikor télen a munkám miatt napi szinten 8 órákat töltöttem a szabadban. Mivel egy idő után észrevettem, hogy ez azért megviselte az arcbőrömet, kerestem valami mentőövet rá. A Dm-ben ezt a krémet ajánlotta az eladó hölgy, és nagyon örülök neki, mert igaza lett, szépen rendbe tette a téli hideg által megviselt arcomat. Imádtam az állagát, számomra nagyon lágy érzetű volt. Könnyen beszívódott, és biztosan mondhatom hogy használt, mert nap végére nem vörösödött be az arcom. Az illata fantasztikus, főleg azért, mert nincs. :) Ár-érték arányban verhetetlen, kevés kell belőle, nekem napi használat mellett is sokáig kitartott. Az utolsó cseppet is kisajtoltam a tubusból. Most nincs szükségem rá, de ha a körülmények szükségessé tennék bátram emelném le újra a polcról.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.03. 07:40 - 2024.10.27. 18:37

Egyszerű de nagyszerű hidratáló. Nem irritál, nem zsíros.