Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
lovecreams
Arcápoló gél vulkáni kőzettel minden bőrtípusra, kifejezetten a férfibőr számára kifejlesztve. Erősíti a bőr ellenálló-képességét. A fekete gél jótékonyan hidratálja a bőrt 24 órán át. Az ásványi hatóanyag komplexum magnéziumot, cinket és rezet tartalmaz, mely anyagok pozitívan befolyásolhatják a sejtanyagcserét. Az ápolt és kellemes bőrérzetért. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot. A friss és ragyogó bőrért.
2018.02.13. 18:48
Felemás a véleményem ezzel a termékkel kapcsolatban. Nagyon szépen mattít, de picit túlzottan szárít, ezzel éri el a hosszantartó matt hatást. Sajnos néha már túlzottan húzott az arcom, főleg, ha előtte a Vulkanstein arclemosót használtam.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.04. 19:50 - 2017.11.04. 22:58
Jól tisztít, a szaga is jó, használat után huzamosabb ideig marad matt a bőröröm.Update: Mostanra fogyott el (kb.4hónap) és nagyon nehezen használtam el. Nem veszem újra.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.