Samponok

• 90%-ban természetes eredetű összetevők
  • 97%-ban biológiailag lebomlónak minősített összetevők
  • Szilikon és szulfátok nélkül (SLES,szulfát mentes), vegán

2025.03.31. 17:39

Szeretem! A hajam tiszta, puha és hidratált lesz tőle. Van, hogy balzsamot sem használok, maximum ecetes öblítést, mert úgy is jó tapintású és könnyen fésülhető tőle a hajam. 1 hétig pedig simán kibírja mosás nélkül. Sűrű és közepesen vastag szálú hajam van.

2024.10.25. 20:37

Vastagszálú, sok/dús hajam van. Első pár alkalommal semmi extra nem volt és tetszett az illata is. Majd kb. 3-4. alkalom használat után másnap irgalmatlanul bepirosodott , hámlott és viszketett a fejbőröm. Soha nem tapasztaltam még egy terméknél ilyet . Soha többet.

Utoljára szerkesztve: 2024.02.22. 17:48 - 2024.02.22. 17:47

Meglepő, mennyire le van pontozva, nekem teljesen bevált, simán hozza a drágább samponok színvonalát (mondjuk nekem kb az összes eddig használt DM es sampon bevált). Minden hajmosás előtt vagy után balzsamozok, szóval önmagában nem tudom mit művel, de 1 hetet simán vállalhatóan kibír a hajam vele (persze összekötve a vége felé), de akkor sem lesz vállalhatatlan a töve még.

Utoljára szerkesztve: 2023.12.29. 07:53 - 2023.12.29. 07:43

Hogy ezt én még nem értékeltem! Sokszor újravettem, nagyon elégedett vagyok a tisztító hatásával is és a kíméletességével is. Sokszor tusfürdőként is használom. Imádom, hogy van hozzá utántöltő. Sűrű hajam van, nehéz átnedvesíteni, küzdenem kell vele mosáskor és sok, korábban próbált kíméletes sampon tisztító hatása nem elég neki, de ezé igen. Az illatát is nagyon szeretem.A lenti véleményeket olvasva látom, hogy a szárít/ zsírosít problémát hozták fel többen. Ez elég egyéni lehet, nekem se a fejbőrömet, se a hajvégeimet nem szárítja, bár a hajvégeimet olajozom. Zsírosodást sem okoz nálam.Itt a vélemények között mondjuk csak a véleményezők bőrtípusát, bőrproblémáit látjuk, a hajtípusáról, hajszerkezetéről nincs infó. Emiatt el tudom képzelni, hogy ha valakinek eleve szárazabb a haja, vagy vékonyabb szálú, akkor nem válik be neki.

2023.10.29. 20:52

Két pozitívumot tudok mondani, az állaga és az illata. Régen használtam már Balea sampont, de szerettem őket, nem gondoltam, hogy ekkora csalódás lesz. Brutálisan zsírosít, a frissen mosott hajam is úgy nézett ki vele, mintha egy hete mostam volna, nehéz volt és lapult.

2023.09.10. 20:48

Másnap már zsíros lett a hajam tőle, úgyhogy nem veszem újra.