Samponok

• Regenerál és táplál
  • Megerősíti a hajszálakat
  • Szilikonmentes receptúra

2023.05.09. 05:52

Kellemes illatú hajsampon, jól habzik, jól tisztít, az én szőkített hajamat nem szárította.

2023.03.18. 16:32

Hosszú, dús hajam van. Nem éreztem igazán tisztának a hajam tőle, pedig ugyan úgy használtam, mint más terméket.

2022.11.20. 18:04

Jól tisztít, 4-5 nap után kezd zsírosodni a hajam tőle. Tetszik az illata, na meg az ára is.

2022.05.11. 17:52

Jól tisztít, jó illata van és puha, selymes utána a hajam. Ennyi pénzért ajándék. :)

2021.11.06. 20:02

Szerintem ez egy jo sampon foleg ennyi penzert!Puha lesz a hajam,jo az illata,jol tisztit kell ennel tobb?🤷🏻‍♀️

Utoljára szerkesztve: 2021.08.29. 19:16 - 2021.07.25. 11:18

Nem tudom, mi van ebben a samponban, amit annyira szeret a hajam, de nekem nagyon bevált. Már első használat után éreztem, hogy más a hajam tapintása, vizesen se csikorgott, mint más sampontól, ellenben tisztának is érződik. Szárítás után pedig selymes, puha és remélem huzamosabb használat után a szöszösödés is elmúlik. Nem zsírosodik gyorsabban tőle, egy hetet simán kibír a hajam. Kicsit több kell belőle, hogy habosodjon, de felhígítva használom, így annyira gyorsan nem is fogy. Megvettem hozzá a balzsamot és a pakolást is, azokat még nem próbáltam, de a sampont biztosan újra fogom venni. 450 ft-ért ez ajándék.