Samponok
Lelőhely: Dm

Balea Professional Fülle + Pracht Sampon (régi)

3.5
Hozzáadva 2016.05.23.by

vikkimore

Hajerősítő sampon vékonyszálú hajra

• erősíti, vastagítja, dúsítja a vékonyszálú hajat
  • a haj tapintása teltebbé válik, anélkül, hogy lelapulna

Szilikonmentes

2016.04.21. 08:53

Véletlenül vettem egy ilyet a balzsam helyett. A balzsammal együtt használva se hozta a várt eredmény, a balzsam másik samponnal használva jobban működött. Ettől a sampontól a hajam "kócosabb" hatású, szállós lett, és hamarabb zsírosodott is, így nem fogom újra venni.

2016.04.07. 07:24

Nekem tulajdonképpen tetszett, elképzelhető, hogy újraveszem.Az illatát nem tudtam megunni, ritka, ami ennyire tetszik (főleg samponban).Jól habzik, jó az állaga.A hajdúsító hatás mondjuk abban kimerült, hogy könnyedebb lett a hajam, és szállósabb.Nem szárított, igaz, semmilyen áloló hatása sincs.

2016.04.03. 12:23

Tisztít, közepesen habzik, az ára jó, de valahogy nagyon sprőd volt utána a hajam és sok balzsam kellett, hogy visszadaja a puhaságát. az illata kellemes, de nem markáns, nem is hagyott maradandó nyomot bennem, illetve a hajamban sem éreztem miután megszáradt. Elmegy egynek ha épp nincs jobb, de én ecsetekehez használom inkább

2016.04.03. 11:58

borzalmas. csunyan szaritja a hajamat es egy tapados szenakazal a fejem tole.. levaltottam a baleas hajapolokat az yves rocher hasonloan olcso cuccaira mert ezeket vagy megszokta a hajam, vagy a minoseg lett silanyabb.. 👎🏻

2016.04.03. 11:48

Az illata miatt vásároltam meg, de ahogy kimosom a hajamból nem érzek semmit. Emellett az én vékony szálú, hamar zsírosodó hajam elég gyorsan zsírosodott tőle. Mivel nem nyerte el a tetszésem, újabb sampont kellett vásárolnom, ezt pedig hónapok alatt, nagy nehezen használtam csak el. A balzsamja nélkül használtam és nem tapasztaltam hajdúsítást sem. (A hajam sem nőtt tőle gyorsabban.)

2016.03.31. 14:06

Szépen dúsítja a hajat, de iszonyatosan szárítja/szálkásítja is a hajvégeket. Összességében közepes.