Hajápolók

Balea Professional Glatt+Glanz Balzsam

4.4
Hozzáadva 2018.04.10.by

o0enci0o

Nehezen kezelhető és fénytelen hajra.

Selymesen csillogó és bársonyos tapintású haj. A Balea Professional balzsam gyengéden megtisztítja a nehezen kezelhető és fénytelen hajat. Az Anti-frizz formula gondoskodik a sima és csillogó hajról. A panthenol intenzív hidratáltságot kölcsönöz. Hajvasaló nélkül is kisimítja a göndör, hullámos és elálló tincseket. Kíméletesen regenerálja és kisimítja a haj felszínét az optimális fényvisszaverődés érdekében.

2018.04.27. 15:24

Szuper hajbalzsam, ár-érték arányban is tökéletes. A hajam sokkal kezelhetőbb lett a használata után. Egyértelműen újravevős!

2018.02.03. 15:01

Most vettem újra épp! Nagyon vékony szálú a hajam, és olyan kócosan hullámos. Mióta azt használom sokkal szebb, kezelhetőbb, simább a hajam. És az is marad. Elég jól tűri a párás időt is. Megfelelően hidratál, a hajvégekre használok ápoló olajat pluszba. Így tökéletesen rendben tartja a hajam.

2018.01.31. 08:12

Sok hajam van, ráadásul vastag szálú. Sokkal egyenesebb tőle a hajam, könnyen kifésűlhető. Samponával együtt használom, nagyon szeretem.

2017.11.08. 20:50

Nekem elég sűrű állagú volt, és mivel nedvesebb hajra vittem fel, egész kevés is elég volt, ahhoz képest, hogy egy fél tubust el szoktam használni más balzsamokból. :'DDDD Illatát nem éreztem, különösen nem maradandót... :O Amit éreztem, az nem volt kellemes... Fura kozmetikumszaga van, jobban szeretem az illatosított dolgokat. Valaki írta a csatornaszagot. Hááááttt! Nem, azért az túlzás, de enyhített verzióban arra tudnám talán hasonlítani én is, de nem egy wc szennyvíz-elvezetőre kell azért gondolni, de egy szimpla állottvíz szaga mintha tényleg lett volna, jogos... :D Alapvetően gondolom a funkcióját ellátja, fésülhetőségről nemigen beszélhetek - az mindig megy -, de nem szárít, szép puha a haj tőle, viszont tényleg nem fényesítette szerintem sem... :) Egyenes a hajam, így a kisimító hatásról sem tájékoztathatok senkit, de azt nem is szeretnék, úgyhogy nem veszem újra. (Meg szeretem ha finom illatú a hajam...)

2017.07.02. 13:36

Imádom. Mióta használom nem száll a hajam, nem kunkorodik ide oda száradás közben és száradás után könnyű kiegyenesíteni is. Hidratálása és táplálása nem rossz, de néha azért bevetek ilyen téren erősebb balzsamot is.

2017.06.19. 11:38

Kellemes az illata. Konnyu felvinni a hajra. Extra fenyt nemadott ... de szep lett a hajam puha simabb . Olcso . Es ujra vennem 😊