Hajápolók

3.3
Hozzáadva 2019.01.10.by

Victoriaformosa

Olajos regeneráló hajspray

Pillekönnyű ápoló formulája keratinnal és rózsavirágolajjal ápolja a száraz, töredezett, gubancolódásra hajlamos hajra. A speciális szórófejnek köszönhetően mikrofinom formában jut a hajra. Optimális kifésülhetőséget biztosít, és nem zsírosítja a hajat. Az eredmény: könnyed, érezhetően bársonyos tapintású haj.

2022.04.09. 09:10

Kapott egy esélyt. Sajnos az ÖSSZES hasonló termék tele van alkohollal, szilikonnal és parfümmel, ez is, de ez legalább nem draga. Sima olajokkal is kiserleteztem, de azok sem valtak be kifésülest könnyítő célból, túlságosan elnehezítették a hajat. Ez a kis spray abszolut nem rossz. Szépen porlaszt, gondolom a szilikonnak köszönhetően ad egy kis csúszást a fésűnek, megkönnyíti a fésülködést.

2022.03.06. 13:58

Olajnak nem nevezhető, semmit nem táplál vagy csinál, inkább nevezném hajparfümnek.

2021.03.09. 16:59

Borzalmas. Nem is tudom értelnezni,hogy mire való. Olajnak használhatlan,csak összetapad tőle az ember haja.

2020.09.23. 20:48

Szeretném szeretni, de nem tudom. Hatását nem nagyon láttam, gyorsan fogy, kis semmi az egész. Az illata miatt 2 csillag.

2020.09.03. 08:37

Semmilyen tápláló hatást nem vettem észre a használatakor. Nem lesz könnyebben fésülhető a haj, viszont iszonyatosan zsíros lesz tőle a haj, így a használat utáni estén meg is lehet mosni. Nagy csalódás.

2020.08.30. 09:58

Borzasztó!Elfújkodhatnám az egész flakont, akkor sem lesz táplált a hajam. Ennyiből vízzel is fújkodhatnám 😅