Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Anett44
A szilikonmentes hajbalzsam helyreállítja és ápolja a sérült hajszálakat, miközben óvja a hajat a hő káros hatásaitól. Beépített hővédelemmel 230°C-ig nyújt védelmet a töredezésre hajlamos hajnak, illetve előkészíti a forró hajformázók használata előtt. Segít megelőzni az újabb töredezés kialakulását, természetesen csillogó hajat és könnyebb kifésülhetőséget biztosít. Ideális töredezésre hajlamos és formázástól igénybe vett hajra.
2024.01.15. 05:51
Rengetegszer újravettem már. Nagyon finom illata van, a hajam nagyon puha tőle, és az ára is elképesztően jó, nem mellesleg cgm:). . Tényleg csak ajánlani tudom.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.07. 08:31 - 2023.03.01. 06:57
Folyton hajbalzsam keresésben vagyok. Mindig szeretek mást kipróbálni, bár nem lenne rossz végre találni egy olyat, ami mellett kitarthatok hosszabb ideig. Ennek a keresgélésnek lett ez a balzsam is az "áldozata". Nagyon tetszik az illata, bár nem túl tartós. A hatása is jó, az én festett hajam puha lett tőle. A kimosással sem kellett küzdenem, nem maradt zsíros hatású a hajam. Mondjuk én csak a hajam alsó egyharmadára használom, a tövek közelébe nem balzsamozok. Nem fogy gyorsan, így ár-érték arányban szerintem teljesen rendben van. Azt nem mondom, hogy csodát tenne, de sok drágább társához képest kiemelkedően jó. Update: megvettem a pakolást ebből a termékcsaládból. Sokkal jobb, mint a balzsam. Nem leszek szigorú, csak egy csillagot veszek le.
2023.01.30. 10:46
CGM összetevőkkel rendelkezik:) Kicsit féltem tőle, hogy a növényi olaj tartalma miatt majd elnehezíti és zsírosítja a hajamat, de nem, nagyon puha és selymes lesz tőle sörényem, könnyen kiöblíthető, finom az illata, bár az egyáltalán nem tartós. Ár-érték arányban zseniális!
2023.01.24. 20:11
Ugyanazt érzem, mint a samponnál, mintha valami fura réteget hagyna a hajamon. Az illata viszont olyan, mint az epres-tejszínes chupachups nyalókáé. Kár érte.
2022.11.20. 18:38
Sajnos nekem ez a hajbalzsam nem jött be,a mikroproteines változata eszméletlen jó így ennek us adtam egy esélyt,kár volt.Nem mondom hogy nem kondícionál de bárhogy öblítem ki,szárítás után kb mintha étolajjal locsolták volna be.A szép Inci és az illata miatt kap 3 csillagot
Utoljára szerkesztve: 2022.10.07. 18:12 - 2022.10.07. 18:11
Pár hete kezdtem el használni, úgyhogy a töredezéssel kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, de jónak ígérkezik. A kellemes illatát másnap is érezni szoktam a hajamon. Nem nehezíti el, nem zsírosítja, puha lesz tőle a hajam.