Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
lovecreams
Limitált kiadás
Krémszappan rózsa és guava illattal. Hidratáló összetételének köszönhetően óvja a bőrt a kiszáradástól. Vegán termék.
2019.02.25. 15:05
Szeretem a Balea folyékony szappanjait,rengeteg illatban kapható és mind isteni. Arról nem beszélve,hogy dísze a fürdőszobának.
2019.01.25. 14:51
Teszi a dolgát szépen, bár mi mást várnánk egy szappantól? Nem szárítja a kezem és kellemes az illata.
2018.12.10. 12:58
Szeretem a Baleás folyékonyszappanokat, mert combos kiszerelésűek, jó az illatuk, jó a pumpás adagolójuk, kedvező az áruk és jó őket használni.
2018.11.03. 10:58
A rose elegance volt talan az eddigi kedvenc illatom, de az osszes Balea szappant szeretem. Megerik nagyon az arukat, sokaig tartanak, es szinte mindnek jo illata van. Sajnalom, hogy csak limitalt :(
2018.03.09. 16:13
A tusfürdője után ezt is megvettem. Sajnálom, hogy limitált kiadás. Ez az egyik legfinomabb illatú termék szerintem eddig a Balea-tól. Nagyon gazdaságos is, mint mindegyik Balea folyékony szappan. Lehet betárazok még belőle, amíg lehet kapni. :)