Hidratáló krémek

Balea Schmusesanfte 24H-Intensiv Pflege Arckrém

4.8
Hozzáadva 2017.06.27.by

siss

24 órán keresztül nedvességgel látja el a bőrt. Licsi kivonattal,E-vitaminnal és B5 vitaminnal. Friss,licsi illattal.

2017.07.06. 09:42

Megtaláltam AZ arckrémet erre nem gyártják többet :( Tavasszal vettem, úgyhogy a hidegben nem lesz esélye már megmutatni mit tud, de ebben a tavaszi-nyári időben tökéletes! Nagyon hamar beszívódik, hidratál, az illata nagyon fincsi, és az ára pedig durván olcsó talán 600ft-ért vettem. Remélem a Balea kiadja a méltó utódját!

2017.07.05. 20:06

Annyira de annyira szomorú vagyok, hogy kivonják. Egyik kedvenc téli arckrémem volt. Egységesítette a bőrtónusom, jól hidratált, szép bőrfényt adott...most állhatok neki újra keresgélni...

2017.04.05. 13:48

Gyorsan kellett egy arckrém, sietségemben ezt kaptam le a polcról..hát pozitív csalódás. Kellemes az illata, picit lassabban szívódik be, de a hidratálás kárpótol mindenért:) Kár, hogy nincs nagyobb kiszerelésben:(

2017.01.22. 12:06

Zsírosnak hitt bőrömre, jó pár évig zsíros bőrre való krémeket, lemosókat használtam, hirtelen viszont annyira sok lett a sok piros, pattinak hitt folt a bőrömön, hogy gondoltam olyan krémre váltok, ami érzékeny bőrtípusra való. Bevált a piros foltok szinte 3-4 használat után eltűntek. Nagyon kellemes az illata, szép a csomagolása, mattítja kicsit a bőröm és felkenés után gyorsan beszívódik, jó sminkalap. Nagyon szuper termék. Egyáltalán nem irritálja a bőrt. Nagyon száraz bőrre nem ajánlanám, mert annyira nem hidratál, de érzékenyebb bőrre tökéletes.

2017.01.20. 23:24

Ez volt az első arckrémem. Két éve nyáron vettem meg, már nem emlékszem milyen felindulásból. Kellemes az illata (nekem a cseresznyés változat volt meg), nem csípte sem a szememet, sem a bőrömet, de használata után csillogós maradt a bőröm (bár ez akár a nyári melegnek is betudható). Elhasználtam egy tubussal, de nem vettem újra, "komolyabb" termékekre váltottam.Összességében nem rossz krém, szépek az összetevői, jó az ára, nem okoz irritációt és kellemesen hidratál, normál bőrűeknek, fiataloknak és kezdő arckrémnek tudnám ajánlani.

2016.12.30. 23:11

A barackos változatot vettem meg, és azt vettem észre, hogy egyre kevesebb a pattim. Tuti újraveszem! 5*