Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm

Balea Soft&Clear Pattanások Elleni Hidratáló Nappali Fluid

Hozzáadva 2017.07.10.by

annika

A hidratáló krém könnyű textúrája E-vitaminnal és pantenollal ápolja a bőrt és szalicilsavval és cinkkel küzd a bőrhibák ellen.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2018.02.15. 19:17

Nagyon sajnálom, hogy nem gyártják ez a kencét már. Igazából nem volt semmi extra, de jó illata volt és nem okozott semmilyen irritációt. Télen nekem tökéletes volt. :(

Utoljára szerkesztve: 2018.06.14. 20:48 - 2018.01.20. 19:27

Hát, őszintén, nekem ez az ég adta világon semmit nem csinált a bőrömmel.

2017.12.15. 13:20

Miért nem gyártják már? :( Szerintem a legjobb arckrém volt és nem csak amiatt, hogy megküzdött a pattanásokkal/bőrhibákkal. Kevés kellett belőle és az illata is nagyon jó volt. Az áráról már ne is beszéljünk. Kérem vissza a polcokra!!!!! :)

2017.08.17. 08:21

Nagyon szeretem az éjszakai társával együtt. Szépen hidratálja az arcom. Elég belőle egy pici is, ami gyorsan beszívódik és még talán mattít is. Az éjszakai párjával együtt szépen kordában tartják az egyébként szörnyen zsíros bőrömet.

2017.07.01. 20:09

Akciós polcon találtam én is, úgy gondoltam, hogy nem árt ha van ilyen krémem is, mert hajlamos a bőröm begyulladni. Ha napalra használom,akkor várok negyed órát a szalicil sav tartalma miatt és hidrataló krémmel folytatom az arc ápolást, igyekszem a fényvédést is biztosítani, ha pedig éjszakára,akkor csak magában ezt a krémet teszem a bőrömre. Nekem bevállt!

2017.06.26. 18:01

Egy jó nagy krémes pofára esés után szereztem be. Miután a kozmetikus valamennyire rendbe rakta a pattanásos gyulladt bőröm, és rájöttem a hidratáló a ludas, úgy döntöttem, hogy kell egy ideiglenes krém, amíg nem találok jobbat. Szóval akciósan az éjszakai párjával, és a bőrradírjával hazahoztam. Hát nem hittem volna hogy ilyen jó lesz. Amiatt akartam végül leváltani, mert nincs benne fényvédő, de egy fényvédős krémmel megint befürödtem, szóval valószínűleg maradok ennél, gyönyörűen kitisztítja az arcomat.