Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
lovecreams
Limitált kiadás
Feszesítő éjszakai arcmaszk vadrózsa kivonattal és hialuronsavval. Rugalmassá, simává és hidratálttá teszi a bőrt, segít a bőröregedés lassításában.
2018.02.07. 10:10
A nagyon cuki csomagolása vett meg kilóra. :) Kellemes, zselés állagú cucc volt benne ami több alkalomra is elég volt. Szép sima lett tőle a bőröm, de amúgy semmi extra. Kipróbálni jó volt ennyi pénzért. :)
2018.01.22. 20:09
Én nagyon elégedett vagyok vele. Miért nincs már forgalomban?!😭 Kb. négy használatra is elég vokt egy kis tasak, amit pröbáltam éjszakai és nappali maszkként is. Nappaliként még jobban funkcionált. Gondolom, akkor inkább az arcom és nem a párnám szívta be a krémet.😅 pár óra kellett míg felszívódott teljesen, de utána végtelenül elégedett voltam az eredménnyel. Ha lenne, teljesen betáraznék vele, mivel nagyjából annyit tud, mint egy fátyolmaszk, csak harmadannyiba kerül.
Utoljára szerkesztve: 2018.01.17. 18:45 - 2018.01.07. 07:22
Eleinte tetszett. Olyan kis semmilyen és pihepuha a bőröm mégis. Viszont nagyon eltömíti a pórusokat. Elhasználtam 4 db-ot, de többet soha. Nem is bánom, hogy limitált.
2017.12.08. 12:46
Filléres csoda! Kb. 4-5 alkalomra elegendő volt, azonnal beszívta a bőröm, csökkentette a feszülő érzetet, sokkal szebb bőrképet adott. Az illata is kellemes, nem túl erős. Már ki is vonják, szóval érdemes egy utolsó pillantást rávetni.
2017.12.06. 11:25
Amikor megláttam a dm-ben annyira megtetszett a cuki csomagolás hogy rögtön a kosaramban landolt. Aznap este ki is próbáltam, mivel elég sok van benne így nem mindet kentem fel. Maradt még belőle kb 3-4 alkalomra. Az állaga borzasztóan tetszett, könnyű krémes, zselés. Szinte azonnal beszívta a bőröm. És reggelre voálá: gyönyörű és kisimult arcbőr. Ami nekem nagyon tetszett mert pár órákat alszok( 13 hós kisfiam fogzik :( ) . Egyetlen problémám vele hogy kijött 1-2 patti viszont mivel nem vagyok benne biztos hogy ez okozta így 4* ot adok. Nem mindom hogy nem venném újra. :)
2017.12.05. 20:12
Múltkor a Dm-ben nézelődés közepette találtam rá ezekre az új kis arckrémekre. A csomagolásuk nagyon aranyos, tetszik a mérete is (hiszen így akár utazáshoz is magával tudja vinni az ember), az ára is egészen kedvező. Igazából a krém állagát inkább gélesnek mondanám, számomra picit hasonlít a Clinique Moisture Surge krémem állagához. Viszonylag hamar beszívódott, de azért jó 5 percet kellett várni vele még úgyis, hogy extra száraz bőröm van. Miután viszont teljesen beszívódott nem ragadt, ár érték arányban pedig baromira megéri, mert vagy 6x minimum tudtam használni (pedig szerintem nincs kis fejem azért) :DAz egyetlen negatívum (már ha ez igazából annak számít), hogy semmi extrát nem vettem észre tőle. Egy sima átlagos géles állagú arckrém, ennyi pénzt bőven megért.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!