Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
strawberry92
A Balea teafaolajos maszk nyugtató és intenzív ápolást nyújt a problémás, pirosodásra hajlamos bőr számára. Értékes ápoló összetevője, a panthenol megnyugtatja a bőrt. Az E-vitamin megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. A teafaolaj antiszeptikus hatásáról ismert. Az allantoin elősegíti a sejtek regenerációját.
Kiszerelés: 2x8 ml
2013.01.26. 13:30
Csodát művelt a bőrömmel, nagyon sajnálom, hogy már nem gyártják.
Utoljára szerkesztve: 2012.02.20. 14:04 - 2012.02.20. 14:03
Nagyon szerettem ezt a maszkot, problémás bőrre ideális választás. Előtte viszont egy jó arcradír használatát ajánlom.
2012.01.16. 15:07
Rövidtávú hatása tényleg van, elég jól tisztít és én az illatát is szeretem. A parabének miatt viszont már nem használom olyan rendszeresen, mint régen.
2011.12.19. 16:02
Engem először az illata fogott meg, a teafaolaj illata a meghatározó. Az arcbőrömnek átmeneti enyhülést hozott, használat után szép egyenletes lesz a bőrfelszín. A pattanások számát heti használat mellett mérsékli, a kisebb pattik elmúlnak tőle.
2011.10.12. 11:22
Tényleg nagyon jól nyugtatja a bőrt, a pattanások pirosságát nagymértékben csökkenti. Nem szárít és nem csíp. Viszont hosszú távú hatása nincs szerintem. Legalábbis a pattanások számát nálam nem csökkentette, még ha hetente használtam is.
2011.10.11. 10:55
Kicsit érdekes illata van, de a hatása megfelelő. Nyugtatja a bőrt, kevésbé piros használat után. Tisztának és puhának érzem a bőrömet utána. A teafaolaj fertőtlenítő hatása miatt tényleg jár az 5 csillag. Nagyon hasznos, főleg ha valaki szeret otthon kozmetikust játszani:)