Pakolások, Hámlasztók

4.7
Hozzáadva 2011.12.11.by

strawberry92

2 x 8 ml

A Balea teafaolajos maszk nyugtató és intenzív ápolást nyújt a problémás, pirosodásra hajlamos bőr számára. Értékes ápoló összetevője, a panthenol megnyugtatja a bőrt. Az E-vitamin megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. A teafaolaj antiszeptikus hatásáról ismert. Az allantoin elősegíti a sejtek regenerációját.

Kiszerelés: 2x8 ml

2013.01.26. 13:30

Csodát művelt a bőrömmel, nagyon sajnálom, hogy már nem gyártják.

Utoljára szerkesztve: 2012.02.20. 14:04 - 2012.02.20. 14:03

Nagyon szerettem ezt a maszkot, problémás bőrre ideális választás. Előtte viszont egy jó arcradír használatát ajánlom.

2012.01.16. 15:07

Rövidtávú hatása tényleg van, elég jól tisztít és én az illatát is szeretem. A parabének miatt viszont már nem használom olyan rendszeresen, mint régen.

2011.12.19. 16:02

Engem először az illata fogott meg, a teafaolaj illata a meghatározó. Az arcbőrömnek átmeneti enyhülést hozott, használat után szép egyenletes lesz a bőrfelszín. A pattanások számát heti használat mellett mérsékli, a kisebb pattik elmúlnak tőle.

2011.10.12. 11:22

Tényleg nagyon jól nyugtatja a bőrt, a pattanások pirosságát nagymértékben csökkenti. Nem szárít és nem csíp. Viszont hosszú távú hatása nincs szerintem. Legalábbis a pattanások számát nálam nem csökkentette, még ha hetente használtam is.

2011.10.11. 10:55

Kicsit érdekes illata van, de a hatása megfelelő. Nyugtatja a bőrt, kevésbé piros használat után. Tisztának és puhának érzem a bőrömet utána. A teafaolaj fertőtlenítő hatása miatt tényleg jár az 5 csillag. Nagyon hasznos, főleg ha valaki szeret otthon kozmetikust játszani:)