Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
lovecreams
Ápolja és formázza a szemöldököt. A gél peptid hatóanyag komplexumot tartalmaz, mely dúsító hatású. A színpigmentek optimalizálják a szemöldök színét. Panthenolt és növényi mikroproteint tartalmaz.
2019.05.28. 09:56
Egyelőre várom az előző véleményekben leírt áldásos hatásait. Ha picit segít a szemöldököm növekedésében azt mondom megéri.Eddigi tapasztalatok: a szaga nem tudom mire emlékeztet, de szerintem borzalmas. Annyira folyékony, hogy hiába óvatosan tekerem ki, az egész csupa kenve így is (nem tudom így hogyan fogom magammal vinni). Ugyan ezért nem tudom szépen felvinni sem, fülpiszkálóval szoktam a felesleget leszedni. Sajnos a porok nem állnak jól, így azzal nem is próbáltam.Viszont nekem is mintha sötétebb lenne a szemöldököm. Talán a benne lévő festékanyag növényi alapu mint a henna és az fogja meg. Csak ezért 3*.
2018.05.20. 10:46
Véletlenül került a kosaramba, mert a nagy rohanásban a szempilla szérum helyett ezt dobtam bele a kosaramba. Először csak simán próbáltam ki, az eredmény borzalmas volt. Mivel ilyen kicsit vöröses-barnás színe van nagyon csúnya összhatást eredményezett így önmagában. Aztán az itt levő egyetlen vélemény alapján adtam neki még egy esélyt, ezúttal porra kenve. És működött. Olyasmi hatása van, mint egy szemöldökfixálónak. Sokkal szebb, természetesebb hatása van, mint a pornak önmagában. Kicsit valóban sokat vesz fel a kis ecsete, erre figyelni kell. Egyébként egészen tartós, az egész napot kibírja, nagyon szépen fixálja a port, ami amúgy lekopik egy hosszabb nap alatt. Az edzést, izzadást, naptejet, mindent kibír. De ennek ellenére a micellás víz könnyedén leszedi. Már lassan fél éve használom és az amúgy nagyon ritka és semmilyen szemöldököm elkezdett dúsabb lenni és természetesebb sötétebb árnyalatú. Ez talán a legmeglepőbb a számomra. Szóval biztosan újraveszem!
2018.02.02. 09:18
Már régebben kinéztem magamnak a dm polcain, majd megnéztem a KM-en is de sajna nem volt véleményezve. Gondoltam teszek egy próbát és megveszem. Amúgy is akartam valami szemöldökfixálót. Lassan egy hónapja használom és teljesen meg vagyok elégedve vele. Még nem volt más ehhez hasonló termékem ezért összehasonlítási alapom nincs. A spirál kicsi, nem vesz fel sok krémet és még kezdőként is könnyen lehet használni. A krém egy folyékony festék, ami a szemöldök szálain szárad meg egy picit ropogósra, de egy-két ráncolás után ez elmúlik. Por fölé szoktam kenni szerencsére nem maszatolja el, könnyen lejön mind krémes mind vizes lemosóval. A színe világos barna a tubusban, nekem nagyon világosak a szemöldök szálaim így azokat remekül megfesti.Az ápoló hatásból annyit vettem észre hogy mintha a szemöldök szálaim sötétebbek lettek így por nélkül is valamennyire van szemöldököm végre ;P (ha egy picit ügyetlen az ember -mint én is- akkor ha véletlenül megfogja máshol is bőrt könnyen le lehet törölni :D ) Másik dolog meg talán kevesebb szál hullik ki a szemöldökömből ami a por használata miatt van.Még nem tudom hogy újra venném-e, de az eddigiek alapján 5* :)