Pakolások, Hámlasztók

Balea Tejes-Mézes Arcmaszk Mandulatejjel és Akácmézzel

3.7
Hozzáadva 2016.08.16.by

zsanetta

Az ápoló Balea tejes-mézes arcmaszk makadámdióolajjal ápolja a bőrt és védi a kiszáradástól. A mandulatej javítja bőre rugalmasságát. Az akácméz kényezteti a bőrt és megköti a nedvességet. Az E vitamin megvédi bőrét a káros környezeti hatásoktól.

2022.04.17. 09:25

Hiába írták rá, hogy minden bőrtípusra jó, az én kombinált, inkább zsíros bőrömnek nagyon sok volt. Nagyon sűrű krém, először fordult elő velem, hogy nem kentem fel az egész adagot egyszerre. Kb. 1 óra múlva már nem volt fehér az arcom, de nem szívódott fel teljesen és a legközelebbi arcmosáskor még mindig volt egy fénylő réteg volt az arcomon. Ekkor már kicsit zavart az émelyítő illata is, pedig amúgy kellemes, csak addigra már sok volt a jóból. Amikor pedig ezt a fénylő réteget próbáltam lemosni, újra fehér krémréteg lett az arcomon, és még ekkor is nehezen jött le. Szóval az én bőrömet csak zsírosítja, más hatását nem éreztem, ugyanúgy feszül és húzódik utána a bőröm, mint máskor arctisztítás után.

2022.01.19. 11:37

Kellemes illata van és jól hidratálta az arcomat.

2021.01.19. 21:32

Engem a mézes negróra emlékeztet akár hányszor csak felkenem. Néha már émelyítő de elviselem :D Átlagos hidratáló arcmaszk, szerencsére eddig nem tapasztaltam semmi rosszat és az ára is baráti.

2021.01.19. 21:22

Az illata nekem kellemes, mert szeretem az édes illatokat, és úgy éreztem, hidratálta is az arcomat, de azért nem egy kiemelkedő termék.

2020.11.16. 14:02

Érdekes az illata. Nagyon sok termék van benne, és nagyon nehezen szívódik be. Miután már kb. 1 órája rajtam volt is alig tudtam belemasszirozni a bőrömbe és fura réteg maradt visssza. Így inkább lemostam meleg vízzel.

2020.10.29. 13:41

Az állaga jó,könnyen kenhető,de mégis megvan a maszk hatás.Az illata nagyon finom,és érezhetően föltöltötte az bőröm.