Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Milva07
2021.06.03. 09:27
Meglepôen jó, pedig nem fûztem hozzá sok reményt. Teljesen véletlenül landolt a kosárban. Csak reggel használtam sminkalapnak, erre a célra tökéletesen megfelel. Nekem egy pumpányi túl soknak bizonyult, ezért kb. fél pumpányit használtam. Édeskés illata van (elviselhetô), mondjuk nem értem minek bele a parfüm, de nem vonok le csillagot. Hamar fogy, nekem is olyan 4-5 hetet bírt ki. Szépen kisimítja az arcbôrt, viszont nehéznek éreztem, valamint hagy egy filmréteget a bôrön. Pont emiatt használtam reggel és nem este. Semmiféle irritációt nem okozott. Biztos, hogy újra fogom venni, mert tényleg szebb a smink amikor elôtte ezt használom. Szerintem sok más drágább márkák szérumait lekörözi. Kellemes csalódás volt.
2020.07.08. 09:28
Kellemes, lágy textúrájú, könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódó krém. Szuper, hogy pumpás az adagolója. Megfelelően feltölti az arcomat, éjszakára használom. Kellemes az illata is. Hatásával meg vagyok elégedve, már másodszorra veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.15. 16:02 - 2020.04.15. 16:01
Egy tubus elhasználása után írom a véleményem. Bőröm száraz/vízhiányos, minimálisan ráncosodok,kizárólag a szem körül amikor nevetek (jó sűrűn szerencsére) ill. homlokomon függőlegesen 1 db ráncom van. Pattanásaim, egyéb bőrhibák, rosacea, akne stb. nincsenek. Tehát ezen a bőrön ez a szérum csodálatosan teljesít. Nagyon lágy textúrájú, könnyen eloszlatható, gyorsan felszívódó krém-gél. Illatos, ez lehet az arra érzékenyeknél probléma, nekem nem zavaró. Koreai rétegzős rutinban használom, erre még 2 termék jön (3 előzi meg) + szemkrém. Este, reggel használom, lehet rá sminkelni, nem veszik össze az általam használt Vichy mineralblend alapozóval , nem kukacosodok, vagy csúszkál. Reggeli/esti használattal bő egy hónapig tarott ez a kiszerelés. Plusz pont jár a pumpás adagolásért, amely jól szabályozható, ha nem kell egy egész pumpányi mennyiség, de nekem elfogy, nem sajnálva nyakra és dekoltázsra. Szem környékére kenve sem irritál. Engem meggyőzött, újra fogom venni.