xybaBence
2015.11.26. 18:46
Szépen hidratálta a bőröm, de nem igazán hatot, halványitja a piros foltokat, de a pattanások megmaradnak és ujra termelődnek az éjszaka folyamán. :(
Utoljára szerkesztve: 2015.11.26. 10:49 - 2015.11.26. 10:47
Alap krém a pattanásos bőrűeknek. Mensi előtt minden éjjelre fél centi vastagon be kell vele kenni, és nem lesz tiszta ragya az ember :) Ja, és nem fogja a bőr beszívni, ezt nem kell tőle várni - reggel le kell mosni vízzel, és kész. De a várt hatást nekem már évek óta hozza.
2015.07.24. 08:17
Kellemes éjszakai krém, aránylag könnyen felszívódik, nem túl zsíros, pont jó. Szeretem a termékcsaládot, úgyhogy örültem, hogy van hozzá kimondottan éjszakai krém is.
2015.05.26. 18:10
Az ekcémás arcomra szuper.jól hidratál,nem irritál.bevált.újraveszem az tuti
2015.05.24. 08:41
Régen azthiszem használtam, de semmire se volt jó szerintem..:/
2014.06.26. 09:08
Régebben használtam, amikor a Balea bőrradirja új csomagolást kapott, gy már nem sok mindenre emlékszem... Nem száritotta ki a bőröm, volt valami apró kis hatása a pattanások ellen, a miteszereimmel úgy rémlik nem csinált semmit. Az illatát nem szerettem, és egy kicsit csipett, amikor felkentem. (Elromlott a billentyűzetemen a hosszú i, ezért kérlek nézzétek el, ha röviddel pótoltam.)