dögöcske
Érzékeny, irritált bőrre
Az E-vitamin tartalmú Harmony System Arctisztító Tej jól tisztító, de bőrtápláló növényi olajai /Olívaolaj, Jojobaolaj, Búzacsíra olaj/ hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, miközben előkészítik az arc bőrét a további kezeléshez. A szicíliai narancsolaj illata kellemes hangulatot teremt.
Utoljára szerkesztve: 2014.01.12. 16:13 - 2014.01.12. 15:59
Fő hatóanyagok:Olivaolaj-bőrápoló,regeneráló,bőrnedvesítőJojobaolaj-kimagasló bőrtápláló,regenerálóÉdes mandulaolaj-puhává,simává teszi a bőrtNarancsvirágvíz-tonizáló,frissítőA Tama-ban vettem 1600-1800 Ft-ért.Az arcbőrömet megtisztítja,de a szememre nem tudom használni mint sminklemosót,mert csípi a szem környéki bőrt.