Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Zsanett72
Látványos hatású készítmény, amelyet pakolásként, valamint mindennapos használatra egyaránt ajánlanak. Színezéket nem tartalmaz, színét a természetes növényi hatóanyagok határozzák meg.
2012.07.15. 16:51
kozmetikus vizsgámra többek között ezzel a termékkel is mentem, nagyon jók, szeretem a Balzsam Labor krémjeit, árban sem drága és mennyiségben is sok
2012.06.09. 07:58
Egyszerű csomagolású krém, és nem horror az ára. ( 30 ml kb.1000 forint. Én a Tama-ban vettem. ) Természetes összetevőjű krém, amit szerintem 18-45 éves korig bárki használhat. Nekem mondjuk sima ránctalanításra,hidratálásra kell, és annak nagyon jól megfelel. Kicsit furcsa narancssárgás színe van, de gondolom ez a növényi összetevők miatt van. Illata semmi. Én szeretem használni, mert azon kívül, hogy szépen hidratál, feltölti a ráncokat, természetes kozmetikum elérhető áron. Kár, hogy kevesen ismerik...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.