Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
dizabella01
Szorbet típusú arctisztító, a Clean It Zero továbbfejlesztett változata. Tökéletesen eltávolítja a sminket és leoldja a felgyülemlett koszt az arcról, anélkül, hogy szárítana. Feszesíti a bőrt, és véd az öregedés jelei ellen resveratrol tartalmának köszönhetően, mely egy természetes antioxidáns. Alkoholmentes.
2020.10.25. 05:47
Kétlépéses arclemosáshoz kerestem valamilyen alternatívát az olajos lemosó helyett, mert úgy éreztem, hogy eltömítette a pórusaimat. Az állaga ilyen vazelin és krém közötti, de nagyon könnyen lemosható. Szépen és kíméletesen leoldja a szemhéjtust és a spirált is. Azt vettem észre, hogyha még hasznàltam egy habzó arclemosót is utàna, akkor nagyon kiszàrîtotta a bőrömet, mivel ez is eléggé erősen leoldja az arcon lévő olajat és a koszt is. Emiatt mostmár úgy hasznàlom, hogy vagy önmagàban, vagy, ha még nem érzem tisztának az arcomat, akkor csinàlok még egy lemosást ezzel, de csak egy nagyon picit hasznàlok, mert már nagyon kiszárîtaná a bőrömet. Alapos hidratàlás nélkül nem tudom elképzelni, hogy tudnám használni. Nem tudom, hogy újra fogom-e venni, lehet a következő a Clinique Take the day off-ja lesz, hogy legyen összahasonlítási alapom.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.