Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
csaktom
Egyetlen egyszerű lépésben védelmezi a bőrt és előkészíti a foltmentes alapozáshoz. Nem kémiai, 100% ásványi, széles spektrumú 50-es faktorú fényvédelmet biztosít, míg a növényi antioxidánsok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól, amelyek a bőr idő előtti öregedését eredményezik. Könnyű tejes állaga inkább egy tápláló bőrápolóhoz, mint sem egy zsíros napozóhoz hasonlít. Különleges mikrokapszulázott pigmentjei a selymes, fehér tejet átalakítják egy könnyű sminkalappá, amely szépen beleolvad a bőr színárnyalatába és száradás után láthatatlanná válik.
Aktív összetevők:
Utoljára szerkesztve: 2019.07.21. 06:57 - 2019.03.02. 09:54
Annak tudnám ajánlani, akinek 1) nagyon-nagyon száraz és 2) nem túlzottan világos a bőre, továbbá 3) nem sminkeli magát. Ugyanis 1) ez egy borzasztó zsíros érzetű krém, ami a homlokomon soha nem akar teljesen beszívódni, 2) kissé koszos-narancsos árnyalatúvá színezi a bőrömet, és 3) smink alatt hajlamos kukacoskodni (ehhez képest primernek is ajánlják...). Érdekes, hogy évekkel ezelőtt volt egy mintám belőle, ami jól működött rajtam. Vagy én változtam meg nagyon vagy ő. Amennyire szeretem a BareMinerals Complexion Rescue-t, amit évek óta használok, ezt annyira utálom.SZERK.: Legyen inkább 1 csillag. Kuka, számomra évszaktól függetlenül teljesen használhatatlan.