Sminkek arcra

1 vélemény
Hozzáadva 2016.04.14.by

k.gabi

5,5 ml

Kifejezetten a szemkörnyékre kifejlesztett, könnyű, részben ásványi korrektor, világosítja a szem alatti karikákat és ragyogóvá teszi a bőrt.

4 árnyalatban kapható

£22-tól

Utoljára szerkesztve: 2017.08.16. 10:39 - 2017.08.16. 10:34

Nem hívnám ezt a terméket magyarul korrektornak, mert félrevezető. Egy meglehetősen folyékony állagú, kissé csillogó színpigmentek által optikai csalást nyújtó termékről van szó, semmiképp sem alkalmas fekete karikák elfedésére, nem elég krémes, nem elég tömény. Inkább picit egységesít(het)i a színvilágot a szemkörnyéken, de mivel nagyon kicsi a színválaszték (összesen 4, ebből európai bőrre 2), szerintem nagyon kevés embernek sikerülhet valóban szép eredményt elérni vele a szem alatt. Egész egyszerűen elüt a színe. Nekem, mivel nincsenek sem karikáim, sem nagyobb ráncaim a szemem alatt, kifejezetten hátrányos a hatása, kiemeli a kisebb ráncokat, és pandaszemet csinál (ráadásul túl sötét az árnyalatom).Közben itt-ott glitterek látszanak a szemem alatt, mintha az előző napi szemfestéket nem távolítottam volna el maradéktalanul. A szemhéj egységesítésére pedig egész egyszerűen azért nem jó, hiába ajánlják videókban, mert beül a redőkbe, és egyáltalán nem tartós. Az aplikátora csak arra jó, hogy a kézfejünkre kimerjük a folyadékot, alkalmatlan eloszlatásra. Kinek ajánlom? Nem tudom, biztos vannak olyan emberek, akiknek pont megfelelő a bőrük állagához és színéhez, mert hiszen sok nagyon jó véleményt lehet olvasni, de számomra használhatatlan.