"A formula rizsmag vízzel és panthenollal készült, hogy frissítő hidratálást biztosítson, miközben megvédi a bőrt a káros UV-sugaraktól és a környezeti stresszhatásoktól. Azok számára tervezték, akik jobban szeretik az áttetsző, zsírmentes finisht. A Relief Sun Aqua-Fresh ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint az eredeti Relief Sun—nincs fehér réteg, nincs ragacsosság—emellett fokozott hidratálást és gyorsan felszívódó, harmatos finisht biztosít."
Utoljára szerkesztve: 2025.04.28. 10:20 - 2025.04.17. 13:29
- Felkenés után 1-2 órával jobban kifényesedik,mint közvetlen felkenéskor. Púderrel sem tudom sajnos sokáig kordában tartani. - Akármi szérumot nem kenhetek alá,mert képes kukacosodni. - Az állaga rendben van és nem csípi a szemem. Azt nem mondom,hogy nem érzem a bőrömön,de kevésbé zsíros érzetű számomra a Skin1004 centellás water fit fényvédőjéhez képest.
2025.04.07. 17:44
Bár még csak 2 hete használom, de úgy érzem, hogy már most kijelenthetem, hogy nálam ez lett A FÉNYVÉDŐ. Imádom, a zsíros, pattanásosodásra hajlamos bőröm pikk-pakk beszívja, sminkelni is szépen lehet rá.
2025.04.06. 09:51
Pár hete használom már ezt a fényvédőt. Az ára fájt a lelkemnek, de "sajnos" minden pénzt megért az én normál, néha érzékeny bőrömnek. Fényvédő vadászatom során amit kerestem: semmi irritáló alkoholos összetevő, egy kis ragyogás diszkógömb hatás nélkül, semmi elnehezítése vagy ragacsolása a bőrömnek. Mind pipa!! Egyetlen apró gondom vele, hogy mielőtt beszívódik teljesen - ami nem sok idő - hajlamosak a kisebb hajszálaim rátapadni az arcomra. Sminkkel nem viaskodik. Ez valóban egy 10/10-es termék számomra, a bőröm érzésre selymes és matt, ellenben nem száraz és még van egy egészséges fénye is. Csak ajánlani tudom!
2025.04.05. 20:57
Kis mintát rendeltem belőle, hogy kipróbáljam. Nekem az aredeti társa jobban bejön, ez kissé sűrűbb állagú, az én bőrömön kevésbé szívódik fel. Napsütéses időben használtam, amikor végig napon voltam, eléggé olajosodott a bőröm. Maradok az eredetinél.
2025.04.04. 06:16
Nagyon nagyon szeretem, az eredetit nem próbáltam, mert a round lab fényvédőt használtam előtte, azt is imádtam. Rettentő érzékeny a szemem, nehezen találok olyat ami nem irritálja, de ez szerencsére tökéletes. Nagyon jó az állaga, attól függően miket teszek alá, szépen be is szívódik, szerintem gyönyörű finishe van. Ha több lépéses rutint csinálok reggel akkor több időt kell hagyjak a beszívódásra, ha csak krémet teszek vekonyan alá akkor gyorsan beszivodik, illetve magában is pikk-pakk beszívódik. Könnyen felvigető a megfelelő mennyiség. Gondolkodtam, hogy 4 vagy 5 csillagot adjak, de tőlem megkapja az 5-öt. Csak azért gondolkodtam, hogy vonjak-e le, mert ha több lépést is használok a rutinba azért ki kell tapasztalni, hogy mi után mennyi beszívódási időt hagyjunk, különben tényleg hajlamos kukacosodni. De ha ezt már kitapasztaltuk, akkor tényleg szuper, és sminkelni is tökéletesen lehet rá.
2025.03.29. 11:18
Viral tarsat csereltem re erre. Eddig jol teljesit, gyosan beszivodik es nem kukacosodik. Updatelek, nyari idoszakban majd, hogy hogyan birja a meleget es mennyire ved a naptol, aka jonnek elo melasma foltok.