Sminkek szemre

Beauty Bay Eyn Bright 42 Colour Palette

Hozzáadva 2020.04.10.by

vorosroka

42 x 1,4 g

42 szivárványszínű szemhéjpúdert tartalmazó paletta tükörrel.

€25-tól

2021.03.18. 16:26

Nekem a Bright Matte van meg és szuper! Szerintem ár-érték arányban is megállja a helyét, a formulája pedig nagyon jó! imádom a saját márkás termékeiket. Pigmenált a paletta, kicsit talán jobban porzik, mint kéne, de még mindig WOW

2020.07.24. 13:18

Ez egy szuper paletta! Gyönyörű, pigmentált, eldolgozható színek vannak benne. Július elején került hozzám és azóta teljes szerelem, mert rengeteg sminket el lehet vele készíteni.Van benne egy rosegold csillámos szín, nálam az visz mindent, mert eddig sosem volt ilyen szín a gyűjteményemben. Egyébként úgy összességében vannak benne hasonló színek/formulák, mint a morphe hot spot palettában, de én ezt a beauty bay-es palettát jobban kedvelem.Szerintem ár-érték arányban teljesen szuper, ennyi pénzért tényleg sokat kapsz.

2020.05.14. 09:56

Új kedvenc! Olyan régóta kerestem már színes palettát. Ezzel őszintén szólva nem is foglalkoztam, megszoktam hogy az ilyen sajátmárkás dolgok általában gagyik. Már azt terveztem hogy felvásárolom a Colourpop színes kilences palettáit, mert nem találtam meg azt amiben megvan minden. Aztán már annyira vágytam egy ilyen extrább színes palettára, hogy felmentem Beauty Bayre, hogy akkor én mostmár megrendelem a Jeffree Star Jawbreaker palettát, és nem volt raktáron. Aztán valahogy megláttam ezt. Elolvastam a véleményeket is. És hát lenyűgözött, nagy reményeket fűztem hozzá, de kicsit hihetetlen is volt hogy egy ekkora paletta kb 8000 forintért jó lehet. És csúcsminőség... Minden szín. Fantasztikus. Vannak drága palettáim is, van viszonyítási alapom. De el vagyok ájulva, komolyan :D ez egy fantasztikus paletta. A színösszeállítás egyszerűen tökéletes, gyönyörű paletta. A minősége felér a high end termékekkel, nem csak pigmentáltságban, de tartósságban is. Hatalmas tükör. Nem tudok benne hibát találni. Jó, talán picit porol, de egyáltalán nem vészes. Ilyen árban nincs még egy ilyen jó paletta.

2019.10.18. 12:19

Amióta megvettem ezt a palettát, nem is nézelődök más szemhéjpúderek után. Óriási kiszerelés, nagyon sokáig kitart. A matt színek nagyon pigmentáltak, élénkek. A csillámos púdereknek nagyon szép fénye van. Ár-érték arányban is mindenképp megéri.